Miléna22 kérdése:
Ennyire béna lennék hogy nem tudom használni a füstölőt?
Figyelt kérdés
Meggyújtottam és miután elfujtam, nem kezdett el fustologni. Utána megegyszer meggyújtottam és kicsit több ideig hagytam a lángot égni és csak utána fújtam el. Harmadszorra pedig már nem is gyulladt meg, akkor azt a pálcát már nem tudom elhasználni? Mit tudok ennyire rosszul csinálni ezen?2022. júl. 25. 00:45
1/2 anonim válasza:
szerintem szart vettél, a második mód az tuti jó
2/2 anonim válasza:
Jah, vszeg gagyi a pálca.
De hagyd, hogy egy kicsit gyertyázgasson,, nem sokáig, mondjuk 5-8 másodpercig, aztán egy apró, de hirtelen fújással fújd el, aztán kezd el gyengén, de kitartóan fújni, hogy felizzon. Figyeld a parázs fényét ahogy a több levegőre jobban, a kevesebbre kevésbé világít. Szintén 5-8 másodperc ilyen izzítás után haghyatod, elvileg égnie kell.
Ja, meg fontos, hogy füstölő tartóban legyen. Van akinek nem esik le, de ha csak fekszik a pálca pl egy tányérban és az izzó fele hozzáér valamihez, nem fog izzásban maradni, füstölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!