Létezhet, hogy a szerelmi kötés miatt jött vissza?
Figyelt kérdés
Volt itt egy felhasználó aki felajánlotta, hogy segít. Sikeres is volt a kötés. Visszajött az exem. Azt írta, hogy folyamatosan rólam álmodott, én jártam a fejében és megbánta, hogy elhagyott. Azóta folyamatosan a kedvembe jár, sokkal jobb a kapcsolatunk, mint azelőtt volt. Mikor írtam a felhasználónak, már 9 hónapja elhagyott. Gondoltam miért ne? A rituálé után 2 hónappal azonnal megkeresett, azokkal a dolgokkal amiket fentebb írtam. A mágia miatt lehetett? Hisztek benne?2022. júl. 21. 13:42
1/10 anonim válasza:
Biztos, hogy van benne valami. De nem jo dolog az ördöggel cimboralni. Valahol a fagyi mindig vissza nyal. Szerintem mondd el neki öszinten ezt a köteses dolgot ha meg nem tetted meg
2/10 anonim válasza:
Szuper kis adalék a karmádhoz :)
Jól kicsesztél mindkettőtökkel, ugye tudod ?
3/10 anonim válasza:
Jajj, hagyjuk már ezt a karma dolgot, annyira tele van vele már a padlás 😫😫
4/10 anonim válasza:
Írtam privátot! Van egy-két kérdésem!
5/10 anonim válasza:
Igen, létezik, nekem is sikerült a szerelmi kötéssel, sikeres volt.
6/10 anonim válasza:
Mennyi idő alatt sikerült?Kivel csináltattad?
7/10 anonim válasza:
Persze létezik, csak nem mindegy kihez mész! Olcsó jósok mind egy nagy kamu,viszont nagyon jó a beszèdük èn is belementem hittem ès naiv voltam, többet fizettem ki az olcsósàgokra mintha egyből a dràgàbb megbízható ès hozzáértő egyènhez mentem volna! Borzasztó hogy ki tudjàk használni azt hogy az ember sérülékenyebb ilyenkor.
9/10 anonim válasza:
#7 és a kérdező
Megírjátok légyszi, kivel csináltattátok?
10/10 Nikichan:3 válasza:
Kérdező írtam neked privátot kérlek tudnál válaszolni? Vagy esetleg elmondani pontosan hogyan zajlott a rituálé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!