Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Léteznek szellemek?

Léteznek szellemek?

Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy szellemet és szidta a felmenőim.
2022. júl. 14. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Igaza volt.
2022. júl. 14. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Haha, nagyon vicces.
2022. júl. 15. 00:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én érezni szoktam,de látni nem látom.
2022. júl. 15. 00:49
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Léteznek
2022. júl. 15. 01:53
 5/8 anonim válasza:
100%
és hogy nézett ki?
2022. júl. 15. 02:31
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
Léteznek, és így "szellemek" alatt számtalan szellemi lényt, jelenséget, fantomot, gondolatformát értünk.
2022. júl. 15. 08:15
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Valószínűleg nem léteznek.
2022. júl. 17. 03:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Elmondok nektek valamit. Ha megjelenik elötetek az eggyik szeretettek akkor azt elkelküldeni isten nevében távozz. Mert az nem a szeretetek hanem valami gonosz ami felvette a szeretetek alakját kinézetét. Mivel csak a bolyongó lelkel vannak köztünk és azokis csak a gonosztud átjönni a tükrön mivel a tükör az átjáro a jó szellemek azok még véletlenül sem próbálna meg jelenni elötetek pont azért mert jók és nem tárják fel a kilétüket. Kisgyermekek láthatják a dédijüket de azt ha látja elkel küldeni mert az nem a dédi. Hittant tanultam első áldozóis voltam. Éreztétek már úgy elalvás előt hogy valaki közeledik felétek és hirtelen meg fordulsz és nincs ott senki??? Pedig ott van csak nem tárja fel magát elötetek olyankor mondjátok azt isten nevében távozz. Amikor kocsivoltam minden éllyel féltem elaludni a mai napig emlékszem hogy becsuktam a szemem és fekete foltokat láttam és mikor kinyitottam akkoris nagyon féltem éreztem a jelen létüket de nem tudtam hogy jó vagy gonosz és csak istenkével tudtam elaludni egy keresztel. És minden este 22:00óra elöt elkelett aludjak mert ha nem akkor jöttek megin ezek a foltok a félelem érzet egyszer volt olyan hogy annyira éreztem hogy közel van hogy fel sikitottam. Növérem ott aludt a másik ágyon és megijedt apámék beszaladtak levoltam izzadva mint egy ló és ezerrel vert a szivem és kérdezték hogy mi a baj és azt mondtam volt itt valaki. Éreztem és még nem vagyok nagy koru de néha még szoktam érezni
2022. júl. 23. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!