Felrobbantották a Georgia-i Tanúkövek műemlék egy részét, amit a háttérhatalom állított. Az Illuminati erre mit lép?
38# értelek, de aki azt hiszi hogy egy-két szinttel felette lévő szellemi lény nem tudja őt becsapni, manipulálni, mert majd úgyis átlát rajta, az nagyon elbizakodott.
A magasabb szinteken lévő negatív lények remekül kezelik az ilyen kapcsolatokat, és nagyon ügyesen mímelik a pozitivitást az üzeneteikben.
Persze igazad van, néhányan átláthatják ezt, de a többség simán megeszi, még a legjobbak is néha, lásd Mózes.
Az univerzum kommunikál szimbólumokban amit a felettes énen keresztül veszel az összekapcsol a szívvel és az "alsó" vagy belső énnel,akkor van meg a szűrő...ha a szimbolikus-analógiás és intuitív gondolkodás kifejlődött,(amihez komolyan kell venni az elsőt) akkor beszélünk tiszta csatornáról..
A művészet közelebb visz a forráshoz,mint bármelyik dumagép az éterből..
#41 Nem tudom,nem ismertem Mózest milyen képességei voltak,talán az ő korában egy 85-ös IQ-val ő volt az aduász ezt tőle kellene megkérdezni..én ugyanazt tudom mondani ha nincs meg a kapott infó mellett az emlékezet legalább töredékben (korábbi életek és megszerzett tudás),akkor 2 lehetőséged van...vagy egyből lezárod a kapcsolatot,vagy beengeded és a racionális éneddel végiggondolod annak valószínűségét..
Az biztos,hogy odakint minden csak tükröződés tehát az energia forma és hang játszótere azért szimbólum..
41: Itt van pl. egy tiszta csatorna:
Vannak emlékei Atlantisz,Stonehenge egyik papnőjeként a Lucifer csoporttal volt konfliktusuk..Állandó harcban álltak,most velük dolgozik..Baállal és Lucival energetikával,gyógyítással és csatornázásokkal,döntsd el te milyen minőségben pozitív vagy negatív..Azon kívül,hogy "hideg" van a blogon teljesen manipulációtól és téves infóktól mentes..
Ő persze meg van róla győződve,hogy a 144-ek egyike és az 5Ds földet fogja irányítani,mert folyamatosan erre képzik de én TUDOM,hogy nem..
Tehát tanítóként is lehet a negatívakra tekinteni attól függ mi hiányzik a fejlődéshez...
Ülj le gondold át.
Keresed az összeesküvès elmèletet ebbe ott van benne de mèg sem látod.
Csak elhiszel mindet.
Ezt az oszlopot pont hogy a birka vallási fanatikusok rombolták le. A sátánisták kinèztèk magukna ezt a helyet. Rossz hírèt keltettèk. Mítoszok születtek.
Hallottam ezt a törtènetet elmondták mi van ráírva tètelesen. Semmi sátáni nincs benne csak a liberálisok csinálják a balhèt.
Annyit írtak rá amit negatívumnak állítanak be ,hogy a föld hány embert bir gond nèlkül matematikailag eltartani. Ezt forgatják ki a kritikusok.
Ez egy analóg információs oszlop szerintem ilyen világvège esetekre ha a civilizáció eltünne ,legyen valami iránymutató.
Kormányzat èpíthette ,vagy valami milliomos.
A 10-es lista című youtub műsorba van rólla szó.
"Az Illuminati erre mit lép?"
Semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!