Azért nem tudom be vonzani a lottó nyereményt mert nem tudom mi a pontos összeg?
Vagy kérdezz valami egy netes fórumon.
Ha jól tudom nem egy gonosz dolog megkérdezni valamit a neten.
Lehet hogy csak annyi a gond hogy a pénznemre nem gondoltál elég erősen nem? A vonzáskor nagyon fontos a pontosság.
Most gondolj bele hogy csak azon jár az eszed hogy nyerjem meg a 2 milliárdot, nyerjem meg a 2 milliárdot. Az univerzum meg csak áll széttárt karokkal, és nem tudja eldönteni hogy 2 milliárd mit? Kecskét? Pengőt?
Pontosan mondd meg neki, hogy mikor és mit szeretnél.
De ilyen nagy dolgok vonzásakor ki kell használni az agyad 99-100 % szóval csak óvatosan agyvérzést ne kapj!
Ettől inkább epilepsziát fog kapni.
Az agyunk kb. 50%-át használjuk egyszerre. Kivéve epilepszia nagyroham alatt, olyankor 100%-ot.
Az a helyzet, hogy a lottó csalás, így nincs esélyed. Egyszerű bebizonyítani, pl 5-ös lottó esetén: a telitalálat esélye 1:43 millió
tehát ha már a dinoszauruszok elkezdtek volna lottózni akkor lehetne egy telitalálat, mégis átlagban 6 hetente van egy. Plusz rengeteg 4 találat...
Attól hogy kicsi rá az esély, nem feltétlenül jelent csalást.
Villám sem csap kétszer ugyan oda vagy de?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!