Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azért nem tudom be vonzani a...

Azért nem tudom be vonzani a lottó nyereményt mert nem tudom mi a pontos összeg?

Figyelt kérdés
Szóval hiába koncentrálok meg akarom meg kérem hogy nyerjek mondjuk 1 milliárd 800 milliót ha az csak várható főnyeremény és amikor tényleg megnyerik már nem ez az összeg van ott hanem majdnem 2 millió forinttal több. Akkor azért nem sikerül bevonzani mert sosem tudjuk előre mi lesz a pontos összeg?? De akkor hogyan akarjam bevonzani? Kérlek részletesen írd le.

2022. júl. 4. 14:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jó tanácsként mondom, hogy fejleszd a tudásod ebben a témában, olvass és válaszold meg magadnak a kérdéseid
2022. júl. 11. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Vagy kérdezz valami egy netes fórumon.

Ha jól tudom nem egy gonosz dolog megkérdezni valamit a neten.

2022. júl. 11. 23:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak annyi a gond hogy a pénznemre nem gondoltál elég erősen nem? A vonzáskor nagyon fontos a pontosság.

Most gondolj bele hogy csak azon jár az eszed hogy nyerjem meg a 2 milliárdot, nyerjem meg a 2 milliárdot. Az univerzum meg csak áll széttárt karokkal, és nem tudja eldönteni hogy 2 milliárd mit? Kecskét? Pengőt?

Pontosan mondd meg neki, hogy mikor és mit szeretnél.

De ilyen nagy dolgok vonzásakor ki kell használni az agyad 99-100 % szóval csak óvatosan agyvérzést ne kapj!

2022. júl. 11. 23:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Ettől inkább epilepsziát fog kapni.

Az agyunk kb. 50%-át használjuk egyszerre. Kivéve epilepszia nagyroham alatt, olyankor 100%-ot.

2022. júl. 11. 23:58
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Az a helyzet, hogy a lottó csalás, így nincs esélyed. Egyszerű bebizonyítani, pl 5-ös lottó esetén: a telitalálat esélye 1:43 millió

tehát ha már a dinoszauruszok elkezdtek volna lottózni akkor lehetne egy telitalálat, mégis átlagban 6 hetente van egy. Plusz rengeteg 4 találat...

2022. júl. 12. 10:12
 16/16 anonim ***** válasza:
61%

Attól hogy kicsi rá az esély, nem feltétlenül jelent csalást.

Villám sem csap kétszer ugyan oda vagy de?

2022. júl. 12. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!