Melyik az a terülelet a földön vagy melyek azok a területek ahol még a mai napig is vannak dinoszaurusz észlelések?
Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 22:09
11/25 anonim válasza:
Én egyszer állatkertben láttam egy aligátorteknőst. Az ér?
12/25 anonim válasza:
A legutolsó észlelés 65,5 millió éve történt, azóta sehonnan nem jelentettek dínókat.
13/25 anonim válasza:
Én most mondok valami megdöbbentőt : Dinoszauruszok nem is léteztek!! Egy tudományos hoax. Egyetlen dinoszaurusz csontot sem találtak
14/25 anonim válasza:
13, ok:D Csak le ne ess a Föld széléről
15/25 anonim válasza:
Krokodilok, varánuszok. Ezekkel több ponton is találkozhatsz a világban, szóval ha úgy vesszük, találkozhatsz dinoszauruszokkal. Úgy hívják őket, hüllők.
Több millió éve nem fejlődtek semmit. "élő kövületek"
Szívesen.
16/25 anonim válasza:
Ahol legális a drog. Vagy ha nem is legális, de sokan használják. Ha ásatásokra gondolsz, az még itthon is van 1 pár, szoktat találni dínó maradványokat.
17/25 anonim válasza:
Szerintem menj kirándulni Vértesszőlős felé, ott régen voltak dinók, hátha találsz most is.
18/25 anonim válasza:
a parlamentben kövér dinoszauruszok ülnek.
19/25 anonim válasza:
Szia!
Látom, érdemben senki sem válaszolt neked, remélem még olvasod.
Az egyik hely Kongó, Likouala mocsárvidék, itt több fájt is jelentették, a másik Malajzia, Pahang tartomány, Tasek Bera-tó. Én ezekről tudok. Sok sikert kívánok a kutatáshoz!
20/25 anonim válasza:
Fajt is jelentettek.
Elnézést, dolgozott az autocorrect. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!