Miért nyílt ki a kapu? Így bárki betörhet?
(direkt nem ezotériába írtam mert nem hiszek bennük)
Éppen randonautica alkalmazással szellemekre vadászatunk és meglepő módon sehol nem volt semmi. Aztán legeneráltünk még egy helyet a barátom garácsa előtt. Egy tó melletti elhagyatott házat generált le. Tudtam, hogy ott van az a ház így még mielőtt elindultunk azt mondtam: ,, hú, ez majdnem olyan ilyesztő mintha kinyilna ez a garázsajtó!" És amint befejeztem a mondatot rögtön elkezdett kinyilni a kapu. Senki nem volt ott senki nem akart menni sehova és még soha nem csinált ilyet. Volt egy mozgásérzékelő lámba ami nem igen kapsolt fel lehet az zavart be?
A lényeg ha nem szeretsz olvasni:
A mozgásérzékelő lámpa másodszorra nem akart felkapcsolodni helyette a garázsajtó nyílt ki. Pont amikor megjegyeztem milyen ilyesztő lenne ez.
2
Miért lenne kreténség?
Inkább valaszolnál összezavarodhat e a lámba a kapuval.
4
Ami mozgásra felkapcsolódik.
Mi a különös azon ha egy elhagyatott huzatos garázs ajtaját kifújja a szél? Lehet néha be is csapja. :)
Felőlem akár nyikoroghat is. :)
6
Nem elhagyatott. Elektromos és beindult a rendszer.
Nem vagy jó troll.
Az okos troll nem mond ellent önmagának.
.
Állításod szerit nem hiszel az ezotériában, de szellemekre vadászol, aztán pedig " legeneráltünk még egy helyet a barátom garácsa előtt. Egy tó melletti elhagyatott házat generált le."
.
Túlzásba viszed mások hülyének nézését!
7
Azt mond meg össze zavarodhat-e a 2 rendszer.
Épp azért próbaltam ki az alkalmazást, hogy megcáfoljam azt is.
8
Nem hiszek a fogtündérben.
Így eszembe nem jutna öt másodpercet sem szánni az életemből annak a bizonyítására, hogy nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!