Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi ez a Kati nevű látó ,...

Mi ez a Kati nevű látó , Berkivel beszél, vagy mi?

Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 16:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Max akkor szánalom ha megjatszott, de az meg nagyon beteg es undorító lenne ha ilyennel szórakoznak
2022. máj. 14. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:
A lány nyilván hisz benne.
2022. máj. 14. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:
7-es,szerintem ez tuti megrendezett volt
2022. máj. 15. 01:48
 14/14 anonim ***** válasza:
57%

az undi h nyilvánossá tették h kokó miatt halt meg. szegény lánya azt hitte h csak felment nagyon a vérnyomása. miért nem hagyták h ezt higgye s h mindenki?

nem bírtam ezt a celebet, de neki is jár a tisztelet. főleg a családjának.

én a felesége helyében a médiát jelenteném fel. meg a rendőrséget h nyilvánosságra hozták. mert tuti h nem a felesége adta ki h kokózott.

szóval ha ez a nő nem lenne buta...akkor igenis a médiát támadná s nem egy ilyen humbugot erősítene meg.

meg most minkek dumálnának a szellemével???

megmondják neki h na nem kellet volna drogoznod Berki.????

értelmetlen s undirító.

ha Berkinek problémái voltak akkor segítséget kellett volna kérnie pszichológusoktól. vagy a feleségének kelett volna észre vennie s neki kelett volna segítenie vagy pszichológushoz kísérnie.

2022. máj. 15. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!