Milyen szerelemsegítő ásványok léteznek a rózsakvarc mellett?
Figyelt kérdés
Hozzá tenném mérleg a horoszkópom.2022. ápr. 29. 20:28
1/12 A kérdező kommentje:
* szerelem segítő
2022. ápr. 29. 20:29
2/12 anonim válasza:
A smaragd.....és a rubin meg a gyémánt is, ha ajándékba adod a kiszemeltnek 😉
3/12 anonim válasza:
Bertrandit (Tiffany-kő) egyszer megláttam azóta tetszik, de nem azért mint amit írtak róla hanem mert szerintem gyönyörű geológiai képződmény.
Rodokrozitnál is olvastam.
És van még egy pár ahol olvastam.
4/12 anonim válasza:
De a Bertrandit drága csak szólok és ritkán látni boltokba.
5/12 anonim válasza:
Amugy 2-es talan a smaragdnal is is olvastam. De a kozhiedelemmel ellentetbe nem dragako smaragdot lehet venni olcson.
6/12 anonim válasza:
2-es amugy kiszemeltnek ilyen draga ajandekot adni. Khm. Ijeszto. En biztos elmenekulnek ilyen helyzetbe ha letamadnanak ismeretlenul utcan es egy gyemant ekszert akarna ram tukmalni. Brrr.
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem kéne :)
2022. ápr. 29. 20:44
8/12 A kérdező kommentje:
Nem a kiszemeltemnek
2022. ápr. 29. 20:44
9/12 anonim válasza:
A pénz a legjobb. A forma mindegy, csak legyen drága. Mondjuk a legújabb ájfon, vagy egy drága cipő. De nem muszáj kacérkodni, a kezébe is nyomhatod a zöldhasút.
10/12 EagleHUN válasza:
"a kezébe is nyomhatod a zöldhasút."
Azzal gyakorlatilag megalázod a másikat mert "prosti" -nak tekinted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!