500 évvel ezelőtt is voltak nyomor és dzsentri negyedek is
A panel egykor éppen egy nagy előrelépés volt a társadalom egy bizonyos rétegének életszínvonalában
2022. ápr. 23. 14:42
2/10 anonim válasza:
A kép hülyeség.:)
A pór nép fa és földházakban lakott akkoriban zömmel.
2022. ápr. 23. 15:10
3/10 anonim válasza:
Egy kiragadott kép, és jó nagy hülyeség hozzá költve.
Kérdező!
ma az átlagmocskosul jól él,nem úgy mint 100-200 évvel ezelőtt.
Már a normál melósok seggmosós wc-ben csinálják reggel, meg kanapén ülve isszák a sört, meg nézik a meccseket, amit régen max gazdagok csináltak.
ahogy megyünk előre, úgy fog egyre jobban élni a szegényebb réteg is.
2022. ápr. 23. 15:24
4/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, a mi generációnkra az internetnek van egy eléggé rossz hatása is.
2022. ápr. 23. 18:10
5/10 anonim válasza:
Amikor régen leszedték az almát a fáról...
2022. ápr. 24. 08:12
6/10 anonim válasza:
2022ben ivóvízben fürdik mindenki még a panelban is.
1500ban alig ittak vizet, mert az utcára öntött éjjeli edény tartalma bemosódott a kútvízbe, és ihatatlanná tette forralás nélkül.
Biztos, hogy bármi is el lett rontva?
2022. ápr. 24. 11:52
7/10 anonim válasza:
Olyan 12 ezer éve.
2022. ápr. 25. 06:10
8/10 anonim válasza:
Hát én úgy tavaly év vége fele, most jönnek ki a következmények, ha vissza tudnék menni az időben most valószínűleg boldog párkapcsolatban is lehetnék azzal akibe mostanra csak fülig belezúgtam, de ez már elúszott, akkor meg nem hittem volna, hogy belé esek, na meg a vizsga dolgokkal se most szopnék, hanem szép nyugodtan kész lenne, de ehelyett csak az emberi kapcsolataim is hanyatlanak ez meg egy öngerjesztő folyamat lefelé.
2022. ápr. 25. 16:24
9/10 NTBS válasza:
A magántulajdon megjelenésével. Akkor lett ember, embernek a farkasa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!