Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha meditáció közben valaki...

Ha meditáció közben valaki olyat észlel, mintha egy fal vagy "teknőspáncél" lenne körülötte, azt hogyan lehet lebontani? (Mármint a "falat".) És mi lehet az a fal vagy burok?

Figyelt kérdés
Ezt más le tudja bontani vagy csak aki építette?

2022. ápr. 17. 17:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Írtam az előbb, hogy ennek a kérdésnek nem a meditáció a lényege. Ha akarod, érted. A kérdés többi részére vonatkozik a kérdés.
2022. ápr. 17. 20:06
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem kötözködni akarok, de ahogy írtam a meditáció egy gyakorlat. Azért gyakorlat mivel újra-újra-újra próbál a gyakorló visszatérni a tudatos jelenlétbe. Ami van. Most. A pillanatba. A jelenlétből persze megpróbálhat kimozdítani gondolat, falak, aura látás - vagy bármi, de amint a meditáló ezt észreveszi, egyszerűen újra visszatér a gyakorlathoz (tehát a jelenlétbe). Ergo ha nem tér vissza, és tovább gondolkodik rajta, az akkor nem nevezhető meditációnak.

Figyeld a légzést, és az épp aktuálisan kívülről jövő hangokat. A tudatoddal igyekezz a köldök irányába fókuszálni. Ha megjelenik bármi, akkor térj vissza az üres, unalmas, semmi - figyeléséhez. Ezt addig amíg a meditáció tart ;)

2022. ápr. 17. 20:27
 13/20 A kérdező kommentje:

Hűha. Direkt nem érted a kérdést vagy...

Mások is érzékelik.

Az csak egy részlet, hogy ki meditációban, ki anélkül.

Tehát a kérdés egyáltalán nem a meditálásra vonatkozik.

2022. ápr. 17. 20:42
 14/20 anonim ***** válasza:
30%

Én értem, hogy mit akarsz mondani, ne foglalkozz ezekkel a buddhista balekokkal! Te okkultabb dologgal próbálkozól, ha jól értem. Figyu, a fal lehet olyan, amit te építettél. ha így van és ennyire zavaró és érzékelhető, akkor az azt jelenti hogy valószínűleg gátlásos vagy. Egy nap alatt nem fogod lebontani a gátlásaidat ez már inkább pszichokibernetika, mint meditáció. viszont, ha nem vagy gátlásos, akkor is lehet, hogy a falat te építetted, de akkor azért, hogy elrejts magad elől valamit. Valamit, amire most nagy szükséged lenne, valahogy igyekezz áttőrni vagy alulról megkerűlni a falat, ha van rá mód. átásni alatta, de ezesetben veszélyes lehet az ami a fal mögött van, szóval készűlj valami sokkoló,megrázó, traumatikus emlékre, de csak azzal válhatsz egésszé.

Ami még lehetséges, hogy a falat nem te építetted. Az a kérdés, hogy miért készűlt? jó szándékból a védelmedre vagy ártó szándékból az akadályozásodra. Mindenképp le bontható a fal. Csak vissza kell tekerned a fejedben az idő kerekét arra a pontra, ahol még nem volt ott. Ez amolyan biztonsági mentés funkció. Ha tudod, hogy mi van a túloldalán, a fal megszűnik. a következő sor nem neked szól:

pontozzatok csak le ti megvilágosodottak. Tipli van a Nirvánába!!!

2022. ápr. 17. 20:44
 15/20 A kérdező kommentje:

#12. Hát elnézést, ha nem volt érthető a kérdésem, de azért a kérdés alatti hozzászólásokból szerintem már ki kellett derülnie, hogy mire vonatkozott.

#14. Örülök, hogy érted a kérdést és köszönöm szépen a választ! Igazán hasznos.

A gátlásossággal kapcsolatban igazad lehet.

Te pszichokibernetikával is foglalkozol?

Tudsz még arról írni, hogy hogyan lehetne lebontani vagy hol lehet erről vagy hasonlókról olvasni? Te honnan informálódtál erről?

Próbáltam már meglátni az okot, az első pillanatot, de nem látom. Ha jól észlelem, magzatkorban lehetett.

Kérlek, írj még, akár privát üzenet is jöhet!

Sőt, jó lenne, ha írnál privátban is.

2022. ápr. 17. 20:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kurt Tepperwein: Szellemi öngyógyítás
2022. ápr. 17. 21:15
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon!
2022. ápr. 17. 21:17
 18/20 anonim ***** válasza:
A falat Te hozod létre. Most is azért van, mert energiát adsz neki. Nem az okokat kell kutatni, hanem kivonni a most beletett energiát - és megszűnik. Ennyi. Pont erre lenne való a meditáció :D
2022. ápr. 17. 21:18
 19/20 A kérdező kommentje:
#18. Vagy inkább mindkettő.
2022. ápr. 17. 21:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Átérzem az áradást magam és a világ közt.
2022. ápr. 19. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!