Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet valami jelentősége?

Lehet valami jelentősége?

Figyelt kérdés

van egy férfi barátom, aki hirtelen csak nem ír valamiért ,pedig már pár éve napi szinten ...és tegnapelőtt este vártam , h belépjen facere...arra gondoltam,úgy döntöm el ,megéri e rá mégcsak gondolni is ,hogyha 23:40 ig belép ,akkor talán Ő is többet érez ,ha nem lép be akkor többet nem is gondolok rá,és vissza sem írok neki ,ha mégis írna...

meglepődtem meeert épp 23:40 kor elérhető lett....

jelenthet valamit ? vagy csak véletlen ...azóta sem írt..

2022. ápr. 8. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Aki többet érez, az általában ír is. De végülis te döntöd el, hogy minek van jelentősége...
2022. ápr. 8. 19:56
 2/3 A kérdező kommentje:

és amikor utol írt ,olyan fura volt ..csak írta ,h regisztralt megint tarskeresőre..de le is törölte....és elviccelve leírta h azért mert jo leszek én neki stb

azóta viszont nem ír.

de ez h épp néztem a nevét ,h ha 40 ig nem lép be hagyom az egészet..és belépett épp akkor..lehet valami jel ? h ne hagyjam ...

2022. ápr. 8. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs semmi jele
2022. ápr. 8. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!