Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha magától...

Mit jelent az ha magától ketté törik a nazar boncogu? Egy kulcstartóra volt felakasztva /fali/ egy autókulcs mellé és egy csattanásra lettünk figyelmesek hogy valami leesett.

Figyelt kérdés
Először nem tudtuk mi lehetett az aztán vettük észre hogy ketté tört. Egy ilyen védelmező tárgy magától törik ketté úgy hogy akkor senki hozzá nem nyúlt. Előtts hogy meg volt e repedve nem látszódott. Előre is köszönöm a segítő válaszokat.

#Nazar #Bocugu #Talizman
2022. ápr. 2. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Ez fura, hogy csak úgy magától ketté törik. Azt is jelenthet, mivel ez egy védelmező tárgy ( azt írtad,) hogy a védelem is ketté tört. Kitől kaptad? Esetleg hozzá köthető egy negatív történés.
2022. ápr. 2. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Megvédett valamitől, de kifáradt benne. Vegyél újat
2022. ápr. 2. 10:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy kedves ismerősömtől kaptam de ő szinte a másik felem azt nem hinném hogy ő felém negatív hatást akarna sugallnu vagy hogy is írjam de talán ahogy írta a második válaszoló kifáradt. Köszönöm mindenkinek!
2022. ápr. 2. 13:03
 4/5 Metionin ***** válasza:
100%
Ilyenkor tényleg azt mondják, hogy elfáradt. Nekem 2 ónix gyűrűm tört már el így, egyszerűen rajtam volt és hopp, kettétört pedig nem csináltam semmit, nem ütöttem oda stb. egyszerűen maga az anyag is elfáradhat idővel, fizikai behatások okén is.
2022. ápr. 2. 13:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. ápr. 2. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!