Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Belehet valakit baratkent is...

Belehet valakit baratkent is manifesztalni?

Figyelt kérdés
Uj osztalyom van de elegge visszahuzodo vagyok es nehezen ismerkedek. Viszont van egy lany aki nagyon szimpatikus es ahogy lattam elegge hasonlitunk de o is eleg felenk szoval nem hiszem hogy o kezdemenyezne de szerintem meg jo baratok lehetnenk es o is egyedul van. Hogyan tudnam bemanifesztalni?
2022. ápr. 1. 09:33
 1/1 Grimfox ***** válasza:
87%
A legegyszerűbb az lenne, ha önbizalmat építenél magadban. Akár manifesztálással is. Igazából a saját tulajdonságaid erősítése sokkal könnyebb, és hatékonyabb, mint ha másvalakire akarnál hatni. Manifesztáld azt, hogy képes vagy összebarátkozni az adott személlyel, vagy úgy általában azt, hogy könnyedén szerzel barátokat, magabiztosan közeledsz az emberekhez. Ez a leghatékonyabb megközelítés. Ha a másik félre akarsz hatni, az etikusan kérdéses, és sokkal kisebb eséllyel sikerül.
2022. ápr. 1. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!