Saját készítésű ouija táblával lehet ilyet?
Figyelt kérdés
Kolléganőmmel egy unalmas délutáni munka napon csináltunk egy ouija táblát. Őszintén nem is gondoltuk, hogy működni fog. Nagyon amatőr módon készült, csak egyszerű ,,vicces,, unalom üzönek szántuk. Az internetről olvastunk néhány tanácsot és neki álltunk a szeánsznak. Ám ami ez után történt mind a kettőnket meglepetésként ért. ( Azt leszögezném, hogy biztos vagyok benne, hogy sem Ő sem Én nem mozgatuk a poharat amit használtunk. Ahogy tartottuk rajta a kezünket ez lehetetlen volt. Az általunk feltett kérdésekre választ kaptunk. Pl. Mi a neved? A válasz Orox volt, ( Nem találtam ezzel a névvel kapcsolatban semmit.) vagy a halála dátumát. És még egyéb kérdésekre is választ kaptunk. Mikor már nehezen kezdtek érkezni a válaszok rákérdeztünk, hogy unja-e a dolgot a válasz helyeslő volt ezért lezártuk az internetről vet módon a szeánszt. Ezután néhány napig voltak furcsa dolgok. Random elment a rádió néhány percre majd vissza jött, a fűtés ki-be kapcsolt stb. Ez mi lehetett szerintetek? Működhetett a mi kis kézzel készült táblánk?2022. márc. 30. 08:29
A kérdező szavazást indított:
Nem, ez hülyeség
Igen, működhet
10 szavazat
1/2 anonim válasza:
Az Ouija egy családi társasjáték.
2/2 anonim válasza:
Valahogy engem is foglalkoztat időről-időre ez a tábla. Csak a filmek elveszik a kedvem tőle. Mert ha van benne valami, akkor inkább nem akarok róla tudni, vagy nem akarom látni. Lehet benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!