Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a franc lehet ez ami...

Mi a franc lehet ez ami történik a házamban?

Figyelt kérdés
Pár éve gyanús dolgok történnek a házamban. Van hogy néha a TV csak úgy ki és bekapcsol, a polcra kirakott dolgok csak úgy leesnek, az ajtó csak úgy kinyílik, a konyhából valami zörgések jönnek, és néha amikor gépezek akkor valami fekete macskaszerű valamit lárok az ablakban de ahogy odanézek, az eltűnik. Egyszer tényleg volt egy fekete macskám, de az elszökött itthonról és amit látni szoktam az ablakban az inkább ilyen halványabb színű. Van még olyan is hogy a szobámba mikor már a villanyt lekapcsolom, akkor ilyen villogó pöttyöket látok meg mintha valami még lemnne itt rajtam kívül. Egyszer az volt hogy amikor a sötétben megfordultam akkor láttam egy ilyen fekete alakot de az egyből eltűnt ahogy felkapcsoltam a villanyt. Meg amikor becsukom a szememet akkor démonokat látok és olyan mintha valami tényleg lenne mellettem. De komolyan nem vicc. Amikor még a régi házamban laktam, akkor még nem voltak ilyenek de most már vannak. Mi lehet ez?? Valaki mondja meg.

2022. márc. 26. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Képzelődsz. Ez nem valóság. Szellemek nincsenek. Ha valami leesik a polcról, az lehet egy általad nem észlelt földmozgás miatt is.
2022. márc. 26. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Ezotéria kategóriában tedd fel ezt a kérdést.
2022. márc. 26. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló volt nekem is úgy 10 éve. Akkor szoktak ilyenek történni velem, amikor nagyon rossz lelkiállapotban vagyok. Lelkileg hogy vagy? Sebezhető vagy? Mert engem olyankor találnak meg a para dolgok.
2022. márc. 27. 04:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"a sötétben megfordultam akkor láttam egy ilyen fekete alakot

ű2

Ez tényleg para! Sötétben fekete alakot látni.

.

Régi paraszti mondás: sötétben minden tehén fekete.

2022. márc. 27. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!