Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Doreen Virtue-ró...

Mit gondoltok Doreen Virtue-ról és az ő eddigi munkásságáról?

Figyelt kérdés

Tudom, valaki biztos ide fogja írni, hogy "Az meg ki?" Szóval itt egy cikk: [link]

Engem ez a cikk nagyon megdöbbentett, teljesen átértékeltem a róla alkotott képemet. Nem akarom előzetesen leírni, hogy mit gondolok, nehogy bárkit befolyásoljak a válaszában.

2022. márc. 26. 00:55
 1/4 Grimfox ***** válasza:
75%
Ő egy olyan hölgy, aki nagyon ügyesen meglovagolja a modern "divat" ezotéria hullámait, és így nem kis pénzt keres a különböző könyvkiadásaival, kártyáival, miegymás. A személyes munkásságával valószínű legalább ugyanennyit keres. De sajnos amit ír, és mond, az csak jól hangzik, a tömeget vonzza, mert egyszerű megérteni, ugyanakkor hiteltelen, alig, vagy semennyire sem működik.
2022. márc. 26. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is voltak könyveim,kártyáim tőle anno amik nem működtek,aztán jött az okkultizmus,mert csak az vezet valahova..

Egyébként csak a szokásos,a "fényküldöttek" csillámpónis szivánnyalókás spirinyál képviselője volt...nincs mögötte valódi tartalom,tudatosság csak a végtelen nyáltenger és zsákutca..van egy fiatal lélekéves rétege a spirituális közösségnek,akik valójában még el sem indultak a komoly belső munka lélektan irányába...ezek a szőke kék szeműek közvetlenül onnan jöttek és egyből oda is akarnak visszamenni,nyilván ezt a ideológiát hirdetik,hogy "mindeki egy" és angyalok vagyunk éljen a szeretet"...na ők azok akik az egyház felé fordulnak,mert a "démoni síkot",az alkímiai feketedést nem lehet kikerülni..egy valóban felébredett érett lélek ilyenkor az ezotériához nyúl...

Amit viszont nem tud,hogy az angyalok sem jók vagy rosszak ahogyan a démoni entitások sem ha magasabb tudatosságot képviselnek

2022. márc. 26. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:

..."közvetlenül onnan jöttek és egyből oda is akarnak visszamenni..."

Itt a magasabb Dés állapotokra gondoltam..

2022. márc. 26. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
Vicces lesz ha a vallási pályafutása végén találkozik Lucival aki Jézuska megváltó ellentétpárja,magyrul ugyanazon a síkon mozognak csak az egyik ezt vállalta értünk a másik meg azt..a földi inkarnációkból való kilépés feltétele,hogy őt is "kiváltsa"..
2022. márc. 26. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!