Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok annò Avatara(Bac...

Mit gondoltok annò Avatara(Bacsfi Diana) előadásáról? Szerintem nagyon érdekesek!

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 11:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%
Ez a nácikarlendítős agyhalott csaj?
2022. márc. 14. 11:42
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen!De miért volna "agyhalott"
2022. márc. 14. 11:52
 3/18 anonim ***** válasza:
60%
Én csak a cikkeit szoktam olvasni, azokat nagyon szeretem. Nagyon okos csaj és rengeteget tud. Az első egy idióta marha.
2022. márc. 14. 12:03
 4/18 anonim ***** válasza:
24%

Nézzetek már utána, mit művelt jópár éve....

A baloldal bábja volt, vele csinaltatták a mű-náciveszélyt, h lehessen ajvékolni.

Egy elmebeteg...

2022. márc. 14. 12:27
 5/18 anonim ***** válasza:
13%
2022. márc. 14. 12:30
 6/18 anonim ***** válasza:
44%
Az, egy idióta zsidómániás náci. És még ronda is.
2022. márc. 14. 15:32
 7/18 anonim ***** válasza:
60%

Lehet, hogy nagyon régen csinált butaságokat, de a kérdés nem erről szól. Vajon ki ne csinálna butaságokat élete során? Nem értem, hogy miért ez alapján kell őt megítélni, hogy miket csinált nagyon régen.

Kérdező, ez nagyon jó kérdés, én is kedvelem őt, nagyon okos, rendkívüli tudással rendelkezik. Sajnos mostanában nem láttam róla friss videókat, előadásokat.

2022. márc. 15. 10:47
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

Kedvelem a cikkeit olyan szempontból, hogy nagy tudása van, de a hozzáadott véleményét nem mindig osztom. Bácsi Boglárka névvel ír a Hihetetlenbe, nem tudom tart-e előadásokat mostanában.

Tisztában vagyok a múltjával, de jelenleg már nem tagja ilyen csoportnak. Úgy gondolom nem befolyásolja a tudását vagy a gondolatai értékét a múltja. A cikkeiben nem szoktam rasszista megnyilvánulásokat fölfedezni, bár ő is magasztalja a magyarságot, meg annak spiri oldalát, ami szerintem nem teljesen valós.

2022. márc. 16. 15:16
 9/18 anonim ***** válasza:
27%

Teljes "életrajz"...

[link]

2022. márc. 16. 16:08
 10/18 anonim ***** válasza:
37%
Aki régebben egy retek náci volt, az most is az, csak nem reklámozza.
2022. márc. 16. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!