Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerinted van a test halála...

Szerinted van a test halála után lélek?

Figyelt kérdés
Miután meghal a test lebomblik, bomlásnak indul. Azonban van lélek? Nagyapám keresztény hívő ő szerinte ha meghal egyből a lelke Jézus elé kerül megy a mennybe...
2022. márc. 13. 04:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Nincsen. A személyiség már az élet során többször megváltozik ( kisgyerekkor felnőttkor öregkor) vagy akár el is tűnhet( agyvérzés, skizofrénia, alzheimer kór). Sokféle vallás van mert az emberek szeretnének reménykedni abban hogy nem tűnnek el holott a személyiségük többször is teljesen me
2022. márc. 13. 08:05
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
megváltozik, a több milliárd kínai, indiai sem fog örökké szenvedni a pokolban csak mert nem hittek a kereszténységben.
2022. márc. 13. 08:06
 3/13 anonim ***** válasza:
14%
Igen egyébként mindenkinek van lelke. Kell lennie, mert én láttam dédöregapám szellemét is Honvéd felszerelésben. Sőt olyan dolgokat is láttam, amiről azt gondoltam nem is létezik. Sok dolgot látok de hiába is szóltam nem hitték el. Igen egyébként előbb utóbb mindennel el kell számolni Jézus előtt. Az ő keresztre feszítése jelképezi az örökké valóság megszűnését. Sőt ő mindent lát. Mindenhol mindenkor ott van ha nem is gondolnád. Van lélek de ugyanakkor legerősebb érzelmek, akkor visszatérések is lehetnek. Nem testileg, hanem egy energetikus állapotban. Úgy képzeld el, mint egy elektromágneses mező, ami pulzál.
2022. márc. 13. 08:10
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként ne hidd azt, hogy lélek semmibe vész. Tovább megy egy másik világ útján.
2022. márc. 13. 08:12
 5/13 anonim ***** válasza:
18%
Majd újjászületik. Ha valamivel kiérdemeljük Isten döntését. Mert ő még a léleknek is aligha mutatkozik meg, maximum a kiválasztottnak.
2022. márc. 13. 08:15
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Mint pl a küldetés
2022. márc. 13. 08:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugye azt tudni illik a pokolt másképp purgatóriumot azért járja meg a lélek, hogy elfelejtse a számára otthoná vált testet. Mert ha valójában nem lenne pokol, akkor létezhetne az örökkévalóság. Megszűnne minden fizikai valóság. Pokol és a menny olyan mint a buddhizmusban ying és yang szerepe. Az egyik elvesz, a másik pedig újra épít testileg és szellemileg egyaránt. Ha meg akarod tudni ki a lélek akihez kötődsz. Kutass feltárásokat a születési dátumod alapján. Összefüggéseket, majd kiderül.
2022. márc. 13. 08:22
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Így van. Küldetés az tulajdonképp megtalálni az útat a jó útján. Jézus valójában mindenkit és mindent elfogad. Nem semmiért jelent meg múltkor is pár ember előtt, mert ők szín tiszta követőivé váltak. Valójában amikor hozzám bejött, hideggé vált minden és egyfajta fényesség volt jelen a házban a sötétség ellenére. Piros lepedő fehér ruha. Ő az. Valójában ő tudja rólam, hogy rengeteget hibázhat az ember. Sőt mi több mindenkiről.
2022. márc. 13. 08:29
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Én születési dátumaim például például az Amerikai légióhoz vezettek vissza. Ezért is rettenek el az óceán hallatán.
2022. márc. 13. 08:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Például 1944-et emlegettem 1998.10.20-án születtem, 1944.10.20. -án Fülöp-szigeten partra szállás volt. Ezek szerint a Pearl Harbour még sikerült valahogy túllépnem. Nem is az de a lottó számok:4,11,14,40,44 az egy 44 est sikerült eltalálnom. Tehát számomra is kiderült.
2022. márc. 13. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!