Van olyan ásvány amivel megálmodhatom a jövőt?
Szóval, olyan ásványokra/kövekre lennék kíváncsi, amivel ha a párnám alá rakom este, akkor megálmodhatom a jövőt. Ha jól emlékszem egyszer valahol az ametisztről olvastam ezt, de még kíváncsi vagyok hogy van-e több ilyen kő.
Légyszíves csak az válaszoljon aki tényleg értelmes választ tud adni, nem szeretnék most abba belemenni hogy ez tényleg működik vagy sem. Előre is köszi:)
#1 bika vagyok egyébként,
És köszi a választ
A holdkövet telihold idején ne használd. A kövek bőrrel érintkezve hatnak jobban. A merlinit még esélyes játékos, de nem tudom, hogy jó ötlet e alváshoz használni. Én biztos nem aludnék vele.
Az álmok szimbolikus utalásokat fognak tartalmazni a közeljövőre. Nem konkrét, szóról szóra előre megálmodást kell várni. Ha követ, kőösszeállítást használsz, akkor is csak egy kis serkentést fognak jelenteni, nem fognak 100%-os bizonyossággal előrejelző álmokat indukálni. Tényleges, később pont úgy megtörténő eseményeket pláne nem.
Ha erősen hiszel ,akkor bármit teszel a párnád alá, megálmodod a jövőt.
Nem vagyok kém!
#9 Remélem az életben veled is ilyen köcsögök az emberek, de mindegy, nem adom meg neked azt az örömöt, hogy ezen felidegesítsem magam :D
További rossz estét, aludj szarul! Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!