Mi lehet az oka, hogy nem működik Száraz György oldala? Mikor fog újraindulni?
Nem olyan népszerű,mint Zoli talán ez az oka,hogy feleslegesnek tartja fenntartani az összes oldalt amit a kutya nem olvas..Csak nézd meg a YT-os nézettségét..
A facén kirak pár óránként valamit,ott rákérdezhetsz:
A napvallás még működik: [link]
Viszont a könyvrendelés nem,inkább Enigma fészes oldalukon kérdezz rá,vagy Zoli YT-os oldalán,ahol nincsenek letiltva a kommentek...pl. Enigma Világa
Aztán Enigma Family,Enigma (a fészes)
Köszönöm a segítséget, de nem ez az a könyv, hanem a Kiválasztottak titkos tudásának második és harmadik része, amiről szeretnék tájékozódni. Ezeket ahogyan említettem, csak néhány videó elején mutatta be, de csak annyi hallható róluk, hogy itt lehet megrendelni, pont ezen a nem működő oldalon. A videók alatt is hirdeti az oldalt.
Már írtam neki korábban, márciusban vagy áprilisban facebook-on, és azt írta, hogy várjak türelemmel, majd aktiválják az oldalt. Vártam, de ez nem történt meg.
Aztán később, április második felében írtam a napvalláson megadott e-mail-címre, és egy pár nap múlva azt írták, hogy ez az oldal majd májusban fog elindulni, és ott mindenről tudok majd tájékozódni. Hát, most már vége van májusnak is, de még mindig nem működik.
Egyébként, amire utaltál, szerintem pont elindítani akarja ezt az oldalt, nem leállítani. Pedig szerintem is igazad van, a többi oldal, a napvallás, a boldog Apor, a Facebook meg a YouTube bőven elég lenne, mert valóban nem sokan érdeklődnek a tevékenysége, munkái iránt. Horváth Zolinak tényleg nagyobb "közönsége", ha lehet így fogalmazni.
A napvalláson pont azért nem működik a könyv rendelés, mert ez a nem működő oldal jön be. Szerintem kitehetné ezeket az új könyveket is a boldognapot oldalra, és akkor nem kéne várni erre az oldalra, hogy végre induljon el.
Lehet, hogy majd még egyszer írni fogok, mást nem lehet tenni.
Ez aranyos: boldog Apor :)
A molyon fent lenne ha ki lenne adva hidd el : [link]
Vakarózik,üldögél rajta,talán senki nem akarja kiadni mivel a régebbi könyvei sem keltek annyira,nincsenek is újranyomatva,ahogyan nézegettem mindenhol meg kellene rendelni...nincs raktáron stb....Talán túl sokat utazgatnak és nincs rá ideje,(ezt Zoli is elmondta az egyik videójában,hogy mostanában azért sem csinálja a vlogját,mert nincs ideje,pedig közel sem utazik annyit mint Gyuri...ne törődj vele,ha el akarja adni a könyveit akkor majd fent lesz valahol,viszont azt én sem értem miért reklámozza,ha valójában nincs mit...
Egyébként sokkal intelligensebbnek tartom,mint Zolit aki csak közönségkedvenc a bemagolt félinformációival.Bármelyik videóját nézed szinte mindegyikben látni,hogy a feje benne van a kamerában de oldalról olvassa az előre megírt szöveget,amelyikben nem olvas abban túl sok az "ööööö" meg az "eeeeee",mert borzasztóan buta...Egy bárgyú borjú Gyurihoz és a tudásához képest...Sajnálom,hogy nem segítettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!