Azt mondják minden ételnek meg van a maga rezgési szinte.Ezt hogyan állapították meg hogy mennyi a rezgése bizonyos ételeknek vagy ez az egész csak kitaláció?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Hát gondold végig: ez a 6000-10000 rezgés/másodperc (vagyis Hz, Herz) bőven a hallható tartományba esik, nem is beszélve a 3500 Hz alatti rezgésekről.
Ha ez így lenne, akkor fütyülne a kaja az asztalomon :-)
Ez amolyan Harry Potterbe illő dolog, ott a mandragóra sikoltozott:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Utoljára ilyet a teozófusoknál olvastam.
Shai-Hulud, szerintem nem az anyag, hanem a benne található "energia" rezgésére gondolnak, akik ezekkel az állításokkal előjönnek. Bár gőzöm nincs, ezt hogy mérnék le...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ez egy ilyen spiri elmélet miszerint egy étel minél kevésbé feldolgozott és minél kevesebbet szenvedett annál magasabb a rezgése, és ezzel az életenergiája...
Szóval az elmélet szerint egy marhahús darab tartalmazza a marha szenvedésének információját/rezgését. Míg a tej is a borjától elválasztott tehenek bőgését, borjúkeresését (amúgy tényleg napokig extra szomorúak a tehenek ilyenkor).
A legmagasabbra a nyers zöldségeket, és őfle g amikrozöldeket teszik, amik ugye nagyon élettel teliek, nagoyn nagy erővel szökkennek növekedésnek, és emiatt tiszta életerők, tehát magas a rezgésük...
Illetve a feldolgozott élelmiszerekből az elmélet szerint módszeresen ki van ölve ez az energia, tehát egy zabpehelylisztben alacsonyabb a rezgés mint a zabpehelyben
Nyilván nekem az elmélet ott sántít, hogy azért a növények se szeretnek összevágva és megkajálva lenni, szóval valamelyest minden élőlény zaklatott ha ez történik vele, csak a növények ugye nem sikítanak, de kísérleteztek azzal, hogy miylen elektromágneses jeleket mérnek ilyenkor a növényeken, és valóban jelzik ha számukra kellemetlen dolog történik...
Abban viszont van igazság hogy a feldolgozott élelmiszerből gyorsan kinyerjük az energiát, és újra éhesek leszönk sokkal hamarabb....de ezt a glikémiás indexxel is jelezni szoktuk, szóval ez a rész alá van támaszva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!