Azt mondják minden ételnek meg van a maga rezgési szinte.Ezt hogyan állapították meg hogy mennyi a rezgése bizonyos ételeknek vagy ez az egész csak kitaláció?
Hát gondold végig: ez a 6000-10000 rezgés/másodperc (vagyis Hz, Herz) bőven a hallható tartományba esik, nem is beszélve a 3500 Hz alatti rezgésekről.
Ha ez így lenne, akkor fütyülne a kaja az asztalomon :-)
Ez amolyan Harry Potterbe illő dolog, ott a mandragóra sikoltozott:
Utoljára ilyet a teozófusoknál olvastam.
Shai-Hulud, szerintem nem az anyag, hanem a benne található "energia" rezgésére gondolnak, akik ezekkel az állításokkal előjönnek. Bár gőzöm nincs, ezt hogy mérnék le...
Ez egy ilyen spiri elmélet miszerint egy étel minél kevésbé feldolgozott és minél kevesebbet szenvedett annál magasabb a rezgése, és ezzel az életenergiája...
Szóval az elmélet szerint egy marhahús darab tartalmazza a marha szenvedésének információját/rezgését. Míg a tej is a borjától elválasztott tehenek bőgését, borjúkeresését (amúgy tényleg napokig extra szomorúak a tehenek ilyenkor).
A legmagasabbra a nyers zöldségeket, és őfle g amikrozöldeket teszik, amik ugye nagyon élettel teliek, nagoyn nagy erővel szökkennek növekedésnek, és emiatt tiszta életerők, tehát magas a rezgésük...
Illetve a feldolgozott élelmiszerekből az elmélet szerint módszeresen ki van ölve ez az energia, tehát egy zabpehelylisztben alacsonyabb a rezgés mint a zabpehelyben
Nyilván nekem az elmélet ott sántít, hogy azért a növények se szeretnek összevágva és megkajálva lenni, szóval valamelyest minden élőlény zaklatott ha ez történik vele, csak a növények ugye nem sikítanak, de kísérleteztek azzal, hogy miylen elektromágneses jeleket mérnek ilyenkor a növényeken, és valóban jelzik ha számukra kellemetlen dolog történik...
Abban viszont van igazság hogy a feldolgozott élelmiszerből gyorsan kinyerjük az energiát, és újra éhesek leszönk sokkal hamarabb....de ezt a glikémiás indexxel is jelezni szoktuk, szóval ez a rész alá van támaszva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!