Hogyan üzennek az ősök?
Kérdezd meg tőlük.
Ha az van amit #1 ír akkor konkrét jelentés tartalom érzelem és benyomás fűződik hozzájuk.
Én viszont kicsit többre értékelem az álmokat, alapban igazat adok, viszont vannak helyzetek amikre ez nem ad magyarázatot.
Mint mondjuk a "város" vagy az "üveg épület". Itt az oldalon tudom hogy legalább 2-en tudják hogy miről beszélek.
Ősről egy álmom van, nem ismertem. De létezett, mint később kiderült.
Amikor én álmodok velük, akkor általában valamit "tanítani" próbálnak. Anyukám és nagymamám is rákosok voltak, de csak anyukám élte túl. A nagymamám halála eléggé megviselt és utána egy éjjel azt álmodtam, hogy anyukám volt az, aki meghalt és a nagymamámmal (és apummal) maradtam és úgy éltük a mindennapjainkat, csak anyu nélkül. Akkor ott, álmomban hihetetlen rossz érzés fogott el, hogy elvesztettem az anyukámat, sokkal fájdalmasabb érzés, mint amit a nagymamám elvesztése nyomán éreztem (akármilyen fájóan is hangozhat ez, de ezt éreztem), folyamatosan éreztem anyu hiányát. És az álom végén a nagymamám leültetett maga mellé és mintha "tudatra ébredt volna" és valami olyat mondott, hogy ennek meg kellett történnie, az egyik verziónak mindenképpen és most már tudom, hogy ez volt a kevésbé rossz verzió.
Illetve álmodtam egyszer a dédipapámmal, de az más típusú volt.
Illetve anyu, amikor még rákos volt, akkor az édesapjával álmodott, aki azt mondta, hogy most már együtt lehetnek, de ő nem akart még menni, mert fel akart nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!