Hány gikszer és akadály után mondanátok azt, hogy
elég, inkább nem csinálok semmit és hinnének el hogy
ezek már természetfeletti történések?
2022. febr. 11. 02:00
2/23 A kérdező kommentje:
Nem kinek. Ezek nem egy másik ember által létrehozott dolgok. Az ember ehhez nagyon kevés
Es mit csinalsz bezárva, éhenhalsz?
2022. febr. 11. 05:15
Sehány után. Ha valami nagyon nem megy, mert folyton belebukok, legfeljebb megpróbálok inkább valami mást. De ez, hogy akkor inkább semmit nem csinálok, ez a durcizás utoljára oviban volt jellemző.
2022. febr. 11. 07:27
A probléma addig ismétlődik amíg meg nem oldod.
1000x is ha nem vagy hajlandó érzelmileg totálisan belemenni
2022. febr. 11. 07:37
Kérdező. Persze hogy nem más hibája.Ahogy mondani szokás, a hiba az ÖN "készülékében" van. Nem generálja senki és semmi ezeket a gigszereket. Ezek a hozzánemértésből, a negatív hozzáálásból, és a nem megfelelő probléma megoldási készségből keletkeznek. Röviden az alkalmatlanságból. Amin amúgy lehet változtatni csak ahhoz a sors hibáztatása és a feladás, (picsogás) helyett aktív üzemmódba kell állni, és dolgozni kell a saját hiányosságok,gyengeségek eliminálásán.
2022. febr. 11. 08:47
A hozzá-nem-értésről annyit hogy az átlag ember honnan is tudná ha egész életében pont az ellenkezőjére nevelték.
Érdemes elolvasni Brandon Bays: Belső utazás című könyvét. És persze buzgón alkalmazni is a módszert.
2022. febr. 11. 10:49
8/23 A kérdező kommentje:
6, az egesz életem omlott össze, akkor ahhoz sem értek? Rengeteg nehézségem volt eddig is, rengeteg ártó ember, volt hogy kiraboltak, mégis tudtam menni tovább. De 20 akadály 2 hónap alatt mar egy kicsit gyanús, nem gondolod? Ezt mar valamilyen felsőbb hatalom csinálja, vagy átok...
Felsőbb hatalomnak nem érdeke pont a te életeddel szórakoznia. Esetleg átok lehet, ha volt vkinek oka rá, hogy ilyesmit tegyen rád. De a legeslegvalőszínűbb, hogy túl hamar feladod és hogy mindent akadálynak tekintesz és nem kihívásnak.
2022. febr. 11. 13:34
10/23 A kérdező kommentje:
Nekem is lenne okom hogy átkozzak, de egyrészt nem tudom hogyan kell, másrészt a szorongás miatt úgysem működne.
Tegnap éjjel pl. 2 órán keresztül próbáltam időpontot kérni munkaügyben, de nem működik a honlap. Eddig mindig működött, amikor sikerült viszont más jött közbe, már 20x, most egy szaros honlap nem működik és ezen múlik az életem/ a munkám. Meg az ongyilkossagom... mondd hogy nem röhög valamilyen felsőbb hatalom rajtam
Kapcsolódó kérdések: