Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet abban igazság, hogyha...

Lehet abban igazság, hogyha látványosan nagyon megbonyolódnak körülöttünk a dolgok, az büntetés és az generálta ami a saját elménkben zajlik le?

Figyelt kérdés
Olvastam egyszer egy nagyon spirituális lány írását, aki elmondta hogy egyszer mennyi akadályba ütközött egy utazása során. Ő ezt jelnek vette, hogy nincs jó helyen az életében és hogy változtatnia kell. Nekem ugyanígy hihetetlen módon bonyolult lett az életem és én pl. mentálisan vagyok rossz állapotban. Lehet hogy a rossz gondolataim miatt alakultak így a dolgaim? (Mert nem a dönteseim miatt, az biztos)
2022. jan. 17. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet az is. Ill. nekem tavaly 2-es személyes évem volt a számmisztika szerint, ami azt jelenti, hogy nem igazán tudom alakítani a körülményeket, el kell fogadnom, mindent, ami történik. Hála az Égnek, már vége...
2022. jan. 17. 16:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez elég félelmetes...
2022. jan. 17. 18:46
 3/3 Laylah ***** válasza:
Nem a "kijelölt" úton jársz. A döntéseid a hiba gyökere, bármennyire is nem úgy gondolod. A gondolatok pedig megmutathatják, hogy pontosan mely döntéseidről van szó. Csak nézz magadba és keresd meg, mi az, ami bánt, amit másképp szerettél volna stb.
2022. jan. 20. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!