A Deja Vu-nek van spirituális magyarázata?
és ha van,akkor mi az?Válaszokat előre is köszönöm!
Ti hisztek benne,hogy van spirituális lényege?
Köszi a választ!
Én nem szoktam érezni,hogy korábban megálmodtam,tudni meg főleg nem.Nekem csak simán Déja vu,és nem tudom honnan ered.Viszont előre már álmodtam meg 2 eseményt az életem folyamán,de akkor nem volt deja vu-m,csak egyszerűen tudtam,hogy megálmodtam ami történik,ha nem is pont úgy,de nagyon hasonlóan történtek a dolgok.
Nekem sok saját elméletem van a deja vu-re :D de amit leírtál az egyik válaszodban, pont ilyeneket tud a húgom is, 13 éves. Mivel nyitott vagy a spiritualitásra, van más nézőpontból is generáció - indigó, kristály és szivárvány gyerekek. A kristály gyerekeknél, de leginkább a szivárványoknál születés után is megmarad néhány képesség, sőt miután felnőnek akkor is. Ugye sok gyerek látja a lelkeket akik itt maradtak, ez a 3. szemnek köszönhető ha jól tudom, és vannak akiknek ezek nyitva is maradnak. Pont ilyen a tisztánérzés, tisztánlátás is. Valószínűleg neked ez a képességed maradt meg:)
Deja vu-hez kapcsolódóan, nekem olyan szokott lenni, hogy pontosan látom mit “álmodtam” és ha ugyan azt csinálom akkor folytatódik ez az érzés, viszont ha változtatok rajta akkor egyszer csak elmúlik. Az egyik elméletem szerint itt keletkezik az elégazó univerzum😅 amúgy fogalmam sincs mi lehet a daje vu, mindenesetre nagyon érdekes téma. És nem is mindenki ugyan úgy éli meg. Egyszer biztos megtudjuk;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!