Egy ideje úgy érzem, hogy a reiki energia már nem jó - legalábbis nekem nem. Miért lehet az, hogy már nem jó a reiki (nekem)?
Nem világos a reiki energia miért nem jó neked. Nem működik, nem érzed a hatását? Kellemetlen érzeted van?
Valószínűleg érdemes lenne egy képzett tradicionális reiki mestert felkeresned.
Pár hete olvastam egy reiki mestertől (Integrál-levendula),hogy nem működik 1 ideje,de ő is csak találgat,hogy ezentúl talán más úton kell letölteni az energiát...
A reikihez nem értek,azt sem tudom,ho másoknak működik-e de az biztos,hogy a régi be/tanult módszereknek vége..ha nem tudatos hittel csinálja többé nem lesz támogatott..
#3. Köszi! Meg tudod adni, hogy azt hol olvastad? Érdekel. Remélem, írsz még!
Az interneten olvastad, újságban vagy máshol?
4-es vagyok.Sajnos nem tudom visszakeresni,épphogy megemlítette az egyik posztjában és hogy nemsokára ír is róla..Kérdezd meg tőle,minden üzire válaszol:
Több helyen olvastam spiriszakemberektől,hogy vacakolnak...az új energetikában a kisebb forrásokról a "végtelenre" kell kapcsolni..
Ha a krisztustudatba megy át a kollektív és állandó átrendeződések vannak a térben azt mindenkinek követnie kell,tanároknak iskoláknak,azért is megy a szelektálás,tehát a tömeges tanulási és mechanikus folyamatok helyett a saját úton való ráébredés..
Orosz zsolt írta egyik cikkében,amikor betekintést nyert a végidőkbe,hogy a matéria legvégén a kórházak,gyógyközpontok sőt MINDEN helyett csak óriási utaztató létesítmények lesznek,ahol a tényleg arra alkalmas "lélekvezetők" a fekvő emberek fejénél ülve követik és terelgetik az egyéni felismerésekhez...itt van a honlapja talán ezis hasznos:
#5. Nagyon köszönöm! Jó, hogy visszanéztél. :)
#7. Nekem nem "nem működik", hanem nem jó a reiki, úgy érzem. Mintha restimulálna valamit. Mintha az elmére hatna, de nem előremutató módon.
Na ezt tőle kérdezd meg :)
és nincsmit :)
#1. hozzászóló. A bosszú lepontozás vágó, hogy tőled származik.
#9. Jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!