Szeretnéd ha lenne Reinkarnáció?
Igen és pingvinként vagy orkaként születnék újjá, mert imádom őket.
Egyébként még sok dolgot kipróbálnék, pl. milyen nyálkagombának lenni, mert nagyon különlegesek. Csak az a baj, hogy úgy se emlékszek egyik életben egy másikra, így tulajdonképpen mindegy mit akarok, mert már az is lehet, hogy volt benne részem és azért vágyok vissza, mert jobban éreztem magam úgy.
Szóval tulajdonképpen nem számít, hogy most mit szeretnék, mert egy másik életben teljesen máshogy gondolkodnék, látnám a világot vagy az se biztos, hogy tudnék gondolkodni.
Szóval igazából nem tudom, hogy valamit a rajongásom miatt szeretnék vagy azért, mert lehetséges (volt). :(
Amúgy arról már álmodtam, hogy valamiféle patás állat vagyok és fejberúgok utánam kapó ragadozókat, pl. oroszlánt vagy krokodilt. Azt hiszem ilyesmit a zebrák, lovak csinálnak. Ilyenkor úgy ébredek, hogy az emberi lábammal is folytatom a rugdosást. Szóval folytatom az álomban megkezdett mozdulatot a valóságban. xD
Nem "szeretném" kérdése.
Ha valaki hisz a szellemvilágban, hiszi fejlődésének kényszerét, annak el kell fogadnia a reinkarnációt.
A lélek/szellem előző életei tudatát, emlékeit nem viszi tovább, csupán tettei következményeit, azaz a Karmát.
Ha valaki szellemét a világosságban akarja tudni, annak a reinkarnáció elfogadása szinte követelmény, ha következő életei minőségének féltése miatt sem tesz rosszat, nem árt senkinek, az a jeelenlegi életminőségét is javítja.
Nem. Ha van is, úgyse te választod miként születsz újjá.
Lehet egy kutya lennék akinek a húsába vág a nyakörv, láncra van kötve és a moslékot eszi. Lehet Kínában lennék macska, elkapnának, élve lenyúznák a szőröm és megennének. Lehet sanyarú sorsú lány lennék akit napi szinten megerőszakolnak, árulnak.
Vagy egy gyerek gyártó csok királynő aki apjoktól függ.... Stb stb.
Nem szeretném egyiket se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!