Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fizikai megbetegedés lelki...

Fizikai megbetegedés lelki oka ha tudatosul, akkor elmúlik a betegség?

Figyelt kérdés
Vagy megfordítva, csak olyan lelki gond okoz fizikai betegséget, amit lenyomunk a tudatalattiba?
2021. nov. 30. 14:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nem.
2021. nov. 30. 15:28
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
Persze... kell mellé sàmàn rikkantàs...
2021. nov. 30. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem.

Mondok egy példát:

ha leversz egy poharat az asztalról, majd utána gondosan visszahúzd a kezed - akkor a pohár visszaugrik a helyére?

Ha okoztál egy fizikai megbetegedést, ÉS még fönnáll a lelki ok is, akkor kutya nehezen fog gyógyulni.

Ha már nem áll fönn a lelki ok, akkor normálisan fog gyógyulni.

Ennyi a különbség.

És gondolj arra is, hogy pl. a Covid szövődményeknél egy normális gyógyulás az lehet 9 hónap is.

2021. nov. 30. 16:03
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

Igen.

Amikor lenyomod a tudat alattiba a gondokat, az kijöhet idővel fizikai betegségben.

Viszont ez a fizikai betegség csak úgy elmúlhat, és még több idővel kijöhet egy még komolyabb másféle fizikai betegség formájában is.

Sőt ha megszüntetted a kiváltó okokat, akkor is fennmaradhat egy ideig még a fizikai betegség.

Tehát nem törvényszerű hogy azonnal elmúlik.

Az sem biztos hogy egy oka van, és ilyenkor fel kell kutatni mivel lehet még összefüggésben...

De tömören igen a válasz a kérdésre.

2021. nov. 30. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

4-es vagyok vagyis nem :)

Pontosabban átolvasva a kérdést, az is okozhat fizikai megbetegedést ami nincs lenyomva a tudat alattiba.

Vegyük pl a munkahelyi stresszt. Van aki tudja hogy miért lesz ideges (és ez nem tudattalan) de mégsem tudja hogyan kezelje (vagy nem akarja kezelni) és így tudja hogy stresszel, de mivel nem tesz semmit, csak átéli, így idővel kialakul a gyomorgörcs, aztán az egyéb komolyabb problémák is..

Tehát tudatosan is lehet látni a miérteket, és elszenvedni a betegségeket.

2021. nov. 30. 16:56
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha valami csak tudatosul még nem gyógyul meg. A gyógyulásért kezelni kell a betegséget és a feltárt okot is!
2021. nov. 30. 16:57
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

Igen és igen...Minden betegség pszichoszomatikus,de ha a gyökérokot feltárod.elngeded kitisztul magától mindhárom testből...sőt mondok egy rossz példát ami elég hajmeresztő,még a covid is egy uilyen kollektív katalizátor ami visszavezethető az emberiség főproblémájához:

"..a vírus szimbolikája szerint a tüdő amit támad a szabadságérzet,lüktető teljes élet befogadásért felelős (a koronavírus egyébként a víz elemhez tartozó vírus,vagyis szintén az örökké változó élet)

a torok és légcső a kommunikáció,kreatív belső gyermek,igazság kimondása és ehhez tartozó bátor felelősségvállalás...stb..vagyis lefordítva külső hatalom általi elnyomás a személyes szabadságban és akinek hasonló területen gondjai vannak az garantáltan elkapja majd.."

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__103..

Ismerek egy teljes falut ahol a coviddal való találkozás után szinte mindenki bevállalta a teljes pucolódást fizikai dns-ig és egyszerre családoknak indult be a kiesett fogaik újranövekedése pl....tudom,hogy ez hogy hangzik viszont a szimbolika rendszere ez a főproblémával való szembesülés-átharapás és érzelmi megújulás a mentális gyógyulásig beindította a kollektív gyógyulást is...nem sokan tudnak erről..

2021. nov. 30. 17:32
 8/11 anonim ***** válasza:
4- Én sem bírom a stresszt,vagy ordítok vagy kilépek :D
2021. nov. 30. 17:33
 9/11 anonim válasza:
0%
Minden agyban dől el. Ha tudatositod magaddal hogy te most beteg vagy sokkal később fogsz meggyogyulni. Mondogasd inkább hogy nem vagyok beteg, nem vagyok beteg, meggyogyulok
2021. nov. 30. 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Meglehet, de vannak már vissza nem fordítható gondok. Meg persze ha tudatosul benned, hogy szorongsz, az se múlik el csak úgy.
2021. nov. 30. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!