Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ember hús fogyasztástól...

Az ember hús fogyasztástól nem halnak meg, vagy nem rövidül az élethossz?

Figyelt kérdés

Csak mert vannak még ma is ahol fogyasztják, anno suliba meg mindenkibe bele mantrázzák, hogy az emberhústól az ember meghal, most mi is az igazság.

(jó lehet morbid kérdés, meg nem szándékozom embert enni, de azért jó tudni)

Mint ahogy azt is mantrázzák, hogy hús nélkül hosszútávon nem lehet élni, mint utólag kiderült lehet, én már nem tudom mi van.

2021. nov. 24. 12:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%
Hogyan és miért jött létre a prion azt szerintem senki nem tudja. Sőt a hatásmechanizmusát sem értik teljesen, mert ellenkező esetben le tudnák állítani a folyamatot. Azt tudom, örökletes betegségnél génhiba miatt alakul ki. De egyébként, szintetikusan már előállították, remélem nem biofegyverként végzi.
2021. nov. 24. 19:54
 22/28 Grimfox ***** válasza:
73%
Majdnem biztosan biofegyverként végzi..."Programozható", nem okoz kárt a környezetben, infrastruktúrában, de nagyon magas a halálozás. És még csak nem is lehet egyértelműen bizonyítani, hogy fegyverrel támadtak a célterületre.
2021. nov. 24. 19:59
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel elő lehetne idézni egy olyan zombiapokalipszist amivel riogatnak. Rácsekkoltam kíváncsiságból és nagyon meglepődtem: [link]
2021. nov. 24. 20:10
 24/28 Grimfox ***** válasza:
73%
A kergemarha kór alatt a brit gazdaság majdnem megroppant. Főleg hogy juhok közt is terjedt. Gondold el, mi lenne, ha ezt fegyverként vetnék be. Elég lenne a haszonállatokon. Az élelmiszerhiányba beleroppanna az adott állam. Még csak az emberekre sem kellene alkalmazni.
2021. nov. 24. 20:24
 25/28 anonim ***** válasza:
60%

Én nem zárnám ki hogy az pont egy ilyen fegyver volt. A cikk szerzői katonák, és pont erről írnak.

"prion infections targeting meat markets, animal resources, and prompting public fear could disturb the relative capabilities of regional or global economic and socio-political competitors. The instigating actor/state could then offer viable alternative products or treatments to capitalize on the disruption, thereby establishing relative economic hegemony – and power – in these markets and perhaps on the world stage. If, and when combined with a well-executed misinformation campaign, such an approach could yield multi-domain, multi-dimensional effects that would be iterative, robust, and likely evoke durable consequences"

2021. nov. 24. 21:38
 26/28 Grimfox ***** válasza:
60%
Pont ez a csattanó. Nem kizárható, de nem is bizonyítható.
2021. nov. 24. 21:43
 27/28 anonim ***** válasza:
57%

Kikre gondolsz kérdésedben:

- aki eszik, vagy

- akit esznek?

.

Különben is, már nincsenek kannibálok, tegnap ugyanis megettük az utolsót.

2021. nov. 28. 14:11
 28/28 anonim ***** válasza:
57%
Pápua új guena 200sziget. Ott csenege, nem főétel, olyan mint neked a szotyi
2021. nov. 29. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!