Hogyan és miért jött létre a prion azt szerintem senki nem tudja. Sőt a hatásmechanizmusát sem értik teljesen, mert ellenkező esetben le tudnák állítani a folyamatot. Azt tudom, örökletes betegségnél génhiba miatt alakul ki. De egyébként, szintetikusan már előállították, remélem nem biofegyverként végzi.
2021. nov. 24. 19:54
22/28 Grimfox válasza:
Majdnem biztosan biofegyverként végzi..."Programozható", nem okoz kárt a környezetben, infrastruktúrában, de nagyon magas a halálozás. És még csak nem is lehet egyértelműen bizonyítani, hogy fegyverrel támadtak a célterületre.
2021. nov. 24. 19:59
23/28 anonim válasza:
Ezzel elő lehetne idézni egy olyan zombiapokalipszist amivel riogatnak. Rácsekkoltam kíváncsiságból és nagyon meglepődtem: [link]
2021. nov. 24. 20:10
24/28 Grimfox válasza:
A kergemarha kór alatt a brit gazdaság majdnem megroppant. Főleg hogy juhok közt is terjedt. Gondold el, mi lenne, ha ezt fegyverként vetnék be. Elég lenne a haszonállatokon. Az élelmiszerhiányba beleroppanna az adott állam. Még csak az emberekre sem kellene alkalmazni.
2021. nov. 24. 20:24
25/28 anonim válasza:
Én nem zárnám ki hogy az pont egy ilyen fegyver volt. A cikk szerzői katonák, és pont erről írnak.
"prion infections targeting meat markets, animal resources, and prompting public fear could disturb the relative capabilities of regional or global economic and socio-political competitors. The instigating actor/state could then offer viable alternative products or treatments to capitalize on the disruption, thereby establishing relative economic hegemony – and power – in these markets and perhaps on the world stage. If, and when combined with a well-executed misinformation campaign, such an approach could yield multi-domain, multi-dimensional effects that would be iterative, robust, and likely evoke durable consequences"
2021. nov. 24. 21:38
26/28 Grimfox válasza:
Pont ez a csattanó. Nem kizárható, de nem is bizonyítható.
2021. nov. 24. 21:43
27/28 anonim válasza:
Kikre gondolsz kérdésedben:
- aki eszik, vagy
- akit esznek?
.
Különben is, már nincsenek kannibálok, tegnap ugyanis megettük az utolsót.
2021. nov. 28. 14:11
28/28 anonim válasza:
Pápua új guena 200sziget. Ott csenege, nem főétel, olyan mint neked a szotyi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!