Egy ismerősöm látott valamit; ezeket hogyan-hol láthatta, vajon egy másik dimenzióba nézett át?
Igen, tudom, hogy ez más téma.
Szerintem a nő amúgy nem volt tudatában annak, ami történt, hanem az ismerősöm látta.
Nem emlékszem már pontosan de az is lehet hogy Szűzanyát channelingezte? Nem tudom. Körülbelül 15 évvel ezelőtt volt.
Azt mire értetted, hogy te meg tudtad csinálni?
#14. Igen, sajnos egyebeket is át lehet adni, de ez szerencsére nem olyan volt.
#15. Nem meditált. Ráadásul mindketten álltak, állva zajlott a dolog, csak megfogták egymás kezét.
Nem hiszem, hogy bármi eszébe jutott volna dimenziókapukról, soha nem hallottam tőle ilyesmit.
Kérdező te mit ittál...?
Várj, segítek, idézlek:
"Egy szobában ülve meditált és akkor látta a következőket..."
Nos, akkor most állt vagy ült illetve meditált vagy mit csinált, és kinek a kezét fogta meg, kérdésedben semmi nem szerepelt erről.
Innentől érvényes az hogy azt sem hiszem el amit kérdezel :)
Ha nem olvastad végig az összes hozzászólást, akkor nem fogod érteni. Amennyiben végigolvastad az összes hozzászólást és mégsem érted, akkor olvasd újra vagy pedig inkább ne írj semmit.
Még csak nem is ugyanarról az emberről volt szó, hanem két különböző emberről és időben is teljesen máskor történt a két esemény!!!
Ha nem érted, amiket írtam, az nem rajtam múlt.
Te kevered össze az embereket és az eseményeket. Vagy szándékosan akarod kiforgatni a szavaimat vagy ennyire nem érted a leírtakat. Akármelyik is, felesleges itt kötözködnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!