Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egy ismerősöm látott valamit;...

Egy ismerősöm látott valamit; ezeket hogyan-hol láthatta, vajon egy másik dimenzióba nézett át?

Figyelt kérdés
Egy szobában ülve meditált és akkor látta a következőket: egy arcot, majd hegyet, erdőt, néhány emberi alakot, de kicsit ködösen és mindezt egy résen keresztül. A résnek szem formája volt, de nem vízszintesen, hanem függőlegesen.

2021. nov. 10. 22:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy ez más téma.

Szerintem a nő amúgy nem volt tudatában annak, ami történt, hanem az ismerősöm látta.

Nem emlékszem már pontosan de az is lehet hogy Szűzanyát channelingezte? Nem tudom. Körülbelül 15 évvel ezelőtt volt.

Azt mire értetted, hogy te meg tudtad csinálni?

2021. nov. 11. 13:31
 12/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat néhány helyről kimaradtak a vesszők de már nincs kedvem belerakosgatni... :)
2021. nov. 11. 13:31
 13/21 A kérdező kommentje:
Telefonról vagyok és diktálom a szöveget.
2021. nov. 11. 13:32
 14/21 Grimfox ***** válasza:
48%
Na én nem szűzanyát csatornáztam, én csak sima életerő átadást tudtam csinálni. Az is tud okozni érdekes élményeket a fogadóban. Meg ha az átadó nem vigyáz, akkor kellemetlenségeket is. Többek közt ezért sem foglalkozok már vele.
2021. nov. 11. 13:41
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Meditált mi? Jól bealudt közben, álmodott fél-éber állapotban valamit majd felriadt és azt hitte fúúú, ő most átlépett egy dimenziókapun...
2021. nov. 11. 13:41
 16/21 A kérdező kommentje:

#14. Igen, sajnos egyebeket is át lehet adni, de ez szerencsére nem olyan volt.

#15. Nem meditált. Ráadásul mindketten álltak, állva zajlott a dolog, csak megfogták egymás kezét.

Nem hiszem, hogy bármi eszébe jutott volna dimenziókapukról, soha nem hallottam tőle ilyesmit.

2021. nov. 11. 13:53
 17/21 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező te mit ittál...?

Várj, segítek, idézlek:

"Egy szobában ülve meditált és akkor látta a következőket..."

Nos, akkor most állt vagy ült illetve meditált vagy mit csinált, és kinek a kezét fogta meg, kérdésedben semmi nem szerepelt erről.

Innentől érvényes az hogy azt sem hiszem el amit kérdezel :)

2021. nov. 11. 16:03
 18/21 A kérdező kommentje:

Ha nem olvastad végig az összes hozzászólást, akkor nem fogod érteni. Amennyiben végigolvastad az összes hozzászólást és mégsem érted, akkor olvasd újra vagy pedig inkább ne írj semmit.

Még csak nem is ugyanarról az emberről volt szó, hanem két különböző emberről és időben is teljesen máskor történt a két esemény!!!

2021. nov. 11. 16:07
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
#18 Mit kell ezen érteni, a kérdésedben más személy szerepel, nem a csodálatos kék szemű hölgyike, én a konkrét kérdésedre írtam a válaszomat.
2021. nov. 11. 16:12
 20/21 A kérdező kommentje:

Ha nem érted, amiket írtam, az nem rajtam múlt.

Te kevered össze az embereket és az eseményeket. Vagy szándékosan akarod kiforgatni a szavaimat vagy ennyire nem érted a leírtakat. Akármelyik is, felesleges itt kötözködnöd.

2021. nov. 11. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!