1/12 anonim válasza:
Igen, csak nem ugy mint a filmben
2/12 anonim válasza:
persze... nézd meg a soroksári utat pesten minden reggel. Sok zombi vonul a melóba.
3/12 anonim válasza:
Tudom, hogy poennak szanod, de az allatvilagban gyakorlatilag mondhatjuk, hogy leteznek.
5/12 anonim válasza:
Vannak drogok, amik szinte zombivà változtatjàk az embereket. Vannak fent neten videók, rá lehet keresni.
6/12 anonim válasza:
A filmes rothadó élőhalottak nem.
7/12 anonim válasza:
Igen, ejszakas muszakba hajnali 4-kor enis az vagyok :D
8/12 anonim válasza:
Ha az emberi zombira gondolsz akkor nem igazán.
Mert a filmes hiedelmekkel ellentétben a valóságban úgy tartották/tartják, hogy az lesz a "zombi" akinek ellopja egy boszorkány a lelkét. És lényegében szolgája lesz a boszinak.
Mint egy előző írta az állatok közt tényleg van zombiszerű állapot egyes fajoknál.
9/12 anonim válasza:
Régebben láttam egy dokumentum filmben egy fekete-fehér videót, egy asztalhoz szíjazott habzó szájú veszett emberről, nem kommunikált, csak harapdálni próbált, Az az állapot hasonlított a zombikhoz.
10/12 anonim válasza:
Ahogy #9 mondja.
A filmes ábrázolás biztosan a veszettség tüneteit is alapul vette.
Harapás utján terjed, habzó száj, víziszony, a vad állatok szelídnek tűnnek (pl. a róka közel megy az emberhez, "kezes" aztán hirtelen harap) a háziállatok, vadul kezdenek viselkedni, harapnak.
A tünetek megjelenése után nincs rá gyógyír, és halálos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!