Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ilyen tényleg előfordulhat?:

Ilyen tényleg előfordulhat?:

Figyelt kérdés

[link]

Mert egyszer azt álmodtam, hogy egy repülő csészealj közelített felém és ilyen furcsa "blablablázásokat" hallottam és úgy beleégett az agyamba ez, hogy egész nap nem tudtam elfelejteni.

2021. nov. 9. 17:38
A kérdező szavazást indított:
Igen, ilyen előfordulhat
Nem fordulhat elő
12 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szenthelyi Árpád hadnagy úr volt az,azt üzeni te leszel az ellenállás új vezetője.
2021. nov. 9. 18:11
 2/6 Ufokurtato007 ***** válasza:
4%
Igen, elrabolhattak. Gyakori eset, főleg most, hogy közeledik a reptoid invázió.
2021. nov. 9. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha elraboltak volna, akkor nem az lenne, hogy nem ott lennék, ahol eddig is voltam?
2021. nov. 9. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Nem.
2021. nov. 9. 19:25
 5/6 Ufokurtato007 ***** válasza:
6%
#3 Nem mivel törlik a memóriádat, hogy ne szerezz az elrablásról, sem magáról az elrablókról tudomást. Ezzel tudják megvédeni az anonímságukat, de feltételezem, hogy téged a reptoidok raboltak el.
2021. nov. 9. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Lehet meg lettél becstelenítve!

Nem találtál világító köveket?

2021. nov. 9. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!