Az ember a 3. dimenzióban van?
ezt nem értem.
azt sokták mondani hogy a macskáknak 4 dimenziós a látásuk ezért látnak szellemeket meg ilyesmiket,
szóval akkor mi a harmadikban vagyunk?
és mi van az 1.-ben meg a 2.-ban?
előre köszi a válaszokat.
te lehet hogy a harmadikban vagy, de csak egyedül TE.
mindenki másra 4 dimenzió törvényei vonatkoznak. A három kiterjedés és az Idő.
ha méréstechnikai választ akarsz, akkor megszámlálhatatlan dimenzió létezik. Mindenféle tulajdonságot lehet mérni, és ezeket dimenziókhoz rendeljük. Egyes dimenziókat szorozhatunk, oszthatunk más dimenziókkal, de különböző dimenziókat összeadni kivonni nem lehet egymásból.
Néhány ismertebb mennyiség:
Hőmérséklet, nyomás, hosszúság, tömeg, térfogat, felület, erő, fényerő, ..., és az oly nagy becsben tartott idő...
AZ már régen rossz, ha szellemet akarsz látni.
Mi teszi az embert emberré? Mert tud ÉREZNI!
ez különböztet meg minket az állatoktól, a tudással együtt alakult ki ez a képességünk is, ami nem megszokott a természetben. Köztes átmenet vagyunk.
szellemet NEM látni kell, hanem ÉREZNI!
Szerintem az állat is tud érezni...
Nem "gondolkodni"-t akartál mondani?
Vagy emocionális érzelmekre gondolsz? Még ebben sem vagyok biztos, hogy az állat erre nem képes.
"azt sokták mondani hogy a macskáknak 4 dimenziós a látásuk ezért látnak szellemeket meg ilyesmiket,"
Ki a bánatos tököm terjeszt ilyeneket? A 80 éves bibircsókos Mari néni a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán tart ilyenekről előadást? Gyorsan jöjjön haza fejni, mert nagyon duzzadt a Riska tőgye...
00:13
hát tudod én inkább fizikában keresem az ok-okozati összefüggést, mert még mindig ebben a 4 dimenzióban élünk, (de lehet hogy te istennek képzeled magad), annyi különbséggel, hogy amíg te filózol teljesen értelmetlen dolgokon, én a hasamat is meg tudom tölteni, és ezzel együtt az emberiség javát szolgálom :P
Mert mire is jó a Méréstechnika?
Objektív döntést tesz lehetővé.
Az első dimenzióban a szakasz és az egyenes van.
A másodikban a síkidomok: négyzet, kör, háromszög...
A harmadikban a testek. Ha van tested, akkor te is ott vagy.
Én értem mit akar a kérdező kérdezni. Úgy tudom spirituális értelemben a elme emberét nevezik 3 dimenziósnak. A 4dik dimenzió a szeretet.
Egyébként meg nem kell minden ezoterikus baromságot elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!