Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy érjem el, hogy találkozza...

Hogy érjem el, hogy találkozzak valakivel? Nincs semmi ötletem!

Figyelt kérdés

Nagyon össze kellene futnom egy adott illetővel, élet-halál kérdése, az hogy miért, most nem lényeges. Nem tudom, hogy pontosan mikor és hol tartózkodik, csak a sugarat tudom nagyjából betippelni, nem lakunk elvileg messze egymástól. Közös ismerősünk nincs, így nem tudom őket sem megkérdezni. Ezért valamilyen ezoterikus módszer érdekelne, hogy hogy tudom bevonzani hogy összefussunk, vagy hogy tudjam meg, hogy egy adott helyen mikor lesz az illető.

Köszönöm a normális válaszokat.

2021. nov. 4. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Nekünk sincs.
2021. nov. 4. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha agykontrollal akarod elérni. Menj le alfába arról sztem találsz az interneten infót hogy hogy kell és alfába gondolj arra hogy összetalálkoztok beszélgettek stb. Így be fogod vonzani
2021. nov. 4. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

#2 jól mondja

Nekem vizualizációs dolog működött, többször is (igaz nem találkozással, más szituban szerencsém lett)

Alfában elképzeled amit szeretnél, úgy ahogy éppen történik, vagy mintha már meglenne az eredménye. Egyes szám első személyben, és minél több érzékszervet bevonva (látás, hallás, tapintás stb.) olyat is lehet, hogy elalvás előtt, aztán belealszol (akkor eleve lemész alfába, meg még asszem tétába is)

Esetleg küldhetsz a másiknak üzenetet a vizualizáció során. Elképzeled, hogy SMS-t írsz, vagy emailt, vagy mintha üzenetrögzítőre beszélnél például. Én azt szoktam, hogy elképzelem, hogy emailt írok, bepötyögöm a címzettet, a szöveget, megfogalmazom mikor érjen oda (lehető leghamarabb, mikor az illető a legfogékonyabb rá stb.), és elképzelem, hogy rákattintok a küldés gombra. Persze ne nagyon nagy dolgokra számíts az üzenetküldéses módszerrel. Meg lényeges, hogy ne árts vele senkinek. Akarata ellenére senki nem fog cselekedni.

2021. nov. 4. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Mobiltelefonszám alapján lehet látni, hogy ki merre jár, feltéve ha viszi magával a mobilt. Nem tudom, hogyan, de tényleg meg lehet csinálni. Kikapcsolható, csak sokan nem tudják, hogy hogyan kell kikapcsolni meg azt se, hogy lekövethetőek.
2021. nov. 5. 01:42
 5/5 anonim válasza:
Alfában képzeld el minden érzékszervedet bevonva, ahogy a jövőben megtörténik a szituáció. Ha elég sokszor megismétled és jól csinálod a gyakorlatot, akkor még a partner akaratát is a javadra fordíthatod. Tapasztalatból írok! Nekem tökéletesen bevált!
2022. jan. 22. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!