Atlantisz erejét a technológiai vagy szellemi fejlettsége adta?
Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 19:57
1/4 anonim válasza:
Ez csak legenda. Egy fejlett szigetcsoport aminek hatalma majd egyiptomig elért és mégis sehol nincs érdemi történelmi feljegyzés. Tudom nem ez volt a kérdés, de úgy tetted fel mintha létezett volna, de nyílván azt se lehet bizonyítani, hogy nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez a prehisztorikus kor. Gondolj bele hogy ha Texier nem találja meg Bogazköyt, semmit nem tudnák a hettitákról, egy két elszórt feljegyzesen kivül. Ha Közép-Anatólia egy kataklizma miatt eltűnt volna a térképről egy hatalmas es fejlett birodalom csak ugy kihullott volna az emlékezetből. Én olvastam olyan régi Egyiptom történetet ami XX. század elején iródott, a hettiták felfedezése előtt. Annyit írt, hogy nyilván valami kisebb nép lehetett Szíriában...
És a Minoszi Krétaról mit tudnánk ha Kréta szigete nem lenne meg? Semmit egy két homályos mitosztöredéken kivül semmit...
Atlantisz, ha létezett, ezeknél is korábbi volt.
2021. nov. 3. 21:48
3/4 anonim válasza:
Technológia ott nem volt, arról tudnánk.
Szellemi szinten voltak kicsit jobbak, mint a környezetük.
4/4 anonim válasza:
Rájöttek, hogy spirituális úton fejlődhetnek teremthetnek, ezt hasznosították.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!