Paranormális jelenséget temetőben tapasztaltatok már?
Egyszer
Épp sétáltam haza mindenszentekor mivel késő estig gondoztuk a rokonok sírjait éjfélhez közeledett az idő úgy voltunk vele hogy lehet menni kéne mert ez nem egy városi temető hanem egy falusi a falutól vagy fél kilométerre én kicsit hátra maradtam mert ott felejtettem a kapát mivel az eggyik sír elég régi és csak egy földkupac kicsit csinosíttam a környékét na de mikor vissza mentem egy elég idős nő ült a sír meletti padon és bámult előre oda mentem megkérdezni hohy segíthetel e mert nem igen mozdult vagy 10x rákérdeztem mikor felém fordult és vissza ekkor indultam el vissza a kocsihoz vissza néztem hogy ott van e még a nő hát ott volt csak már álva bámult végig még a kocsiból is láttuk hogy néz.
2 lehetőség van
1. Egyszerűen csak egy gyászoló nő akit trauma ként ért a szerette halála vagy valami más de minden képpen ilyesztő volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!