Miért álmodtam mégis ezt?
Figyelt kérdés
Hosszú idő után döntöttem úgy hogy el felejtek egy személyt. (Volt párom) Szívem méllyéről meg nyugodtam. (bár jó volt vele) éjjel mégis vele álmodtam mintha már házasok lennénk és apámmal vitázna. És vissza tért egy kis érzés hogy mégis irjak neki.2021. nov. 1. 08:38
1/3 anonim válasza:
Szerintem írj neki, egy próbát megér. Gondolom már nem kommunikáltok írásban sem, de ennek ellenére egy próbát megér, írj neki valamit.
2/3 anonim válasza:
Vagy vágysz rá, vagy hiányolod. Valószínűleg ezen agyalsz folyton és azért álmodtál erről.
3/3 anonim válasza:
Apukáddal való kapcsolatodra világít rá az álom, esetleg hasonló volt a volt párod mint ő, mutatja az álom, hogy azokkal a dolgokkal van még feladatod, megoldandód apukáddal való viszonyoddal kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!