Mit gondolsz dr. Michael Newton Lelkünk útja c. könyveiről?
Figyelt kérdés
Bármi tapasztalatot, gondolatot szívesen fogadok. Mi az ami neked hihető, mi az benne, ami kicsit meredek, tényleg bármi ami eszedbe jut.
Persze egyértelműen az írjon, aki olvasta a könyveket, vagy legalábbis részeit, vagy elkezdte.
2021. okt. 30. 13:29
1/4 anonim válasza:
Én csak elkezdtem,de szerintem biztos,hogy van túlvilág. Amit mi gondolunk,látunk az általunk felfogható világról az csak egy pici részlete a tényleges valóságnak. Amit mi itt látunk az egy nekünk készült hatalmas és tökéletes átverés, vagy ha úgy tetszik mátrix. Az igazság odaát van.
2/4 anonim válasza:
én az első részében a visszautaztatásokat mind végig olvastam, meg néhány többi részt is, tetszettek.
3/4 anonim válasza:
Eléggé hihetőnek, kereknek tűnnek a leírásai. Az elrhetősége ott van a könyvben,Lehet a témában írni neki.
4/4 anonim válasza:
#3: Már nem tud válaszolni, 5 éve meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!