Milyen különleges ékszereket használtok magatokon?
Figyelt kérdés
Miért, milyen indittatásból hordjátok?
Melyek az okok, a mélységére vagyok kiváncsi, nem a csak úgy válaszokra..:-)
Ősi ékszerek : egyiptom, atlantisz stb..
#ősi ékszerek
2021. okt. 23. 08:48
1/2 anonim válasza:
Régebben egy lapis lazuli medált hordtam, mert akkoriban nagyon rezonált a célkitűzéseimmel. Szerintem segített is. De ez nagyon ritka. Azóta sajnos nem volt ilyen AHA élményem.
2/2 anonim válasza:
Atlantiszi gyűrű hordok, ami erősíti az aurát és nagyobb védelmet biztosít negatív energiák ellen. Atlantiszi medálom is van, ami hasonló módon működik.
Van még orgonit medálom, ami többfajta kristályt is magába foglal. Ez igen hatákonyan semlegesíti az elektroszmogot, így a telefonomra is ragasztottam egy kisebb, speciális darabot.
Hordok még mágneskarkötőt is, - ez jótékonyan hat a csukló ízületére, illetve javítja a vér oxigén felvevő képességét is.
Nagyjából ennyi... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!