Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet valami köze...

Szerintetek lehet valami köze ehhez az egeszhez, ennek a halott lánynak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tudom butaság lessz ez az egesz.. de érdekes, ti mit gondoltok errol az egészről? Kaptam ruhákat a nenemtol, az élettársának a volt párjáé volt, aki sajnos meghalt, de a ruhák eszmeletlen jók voltak meg stb és elfogadtam, amúgy 2 lány unokatesom is kapott a ruhából, de nekik semmi ilyen tapasztalat! Mondjuk ők állandoan váltogatják a ruhákat, szóval ezek a ruhák is, ami a halott lányé volt, tuti a kukába landolt mert ők nem hordják az ilyen ruhakat, csak jó modorból fogadták ell,és van egy jó kis kardigán, szürke, azt mindig hordom, mindig rajtam van, kb már 7 hónapja hordom, tobb ruhát is kaptam, de ez a kardigán ez az amit szeretek, tehát 7 hónapja hordom, és mielőtt felhúztam, elkezdtem így mondogatni hogy, "jajj te lany bocsáss meg hogy a te ruhàdat fogom fel húzni, meg hogy ha valamii lessz a nenemet hibáztasd stb.." és azóta elkezdtem fura dolgokat tapasztalni..
2021. szept. 30. 21:59
 1/10 A kérdező kommentje:
Mindig be teljesultek/ teljesulnek,a szavaim, és nekem 7 hónap uttán most esett le, hogy lehet a halott lány miatt.. mivel állandoan ebbe a kardigánba vagyok stb és mikor ez eszembe juttot, meseltem is anyumnak, és valahogy kirázott a hideg, bekonnyeztem, es fura érzés kapott ell,
2021. szept. 30. 22:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Tehát, ha valamit mindig halál komolyan mondtam, (legyen az jó, vagy rossz) tényleg ha jót mondtam, ha rosszat, de ha halál komolyan mondtam, szó szerint beteljesult, es ezt anyum is eszrevette, hogy barmit mondtam neki, amit nem tudhattam előre termeszetesen, az mindig bevált es egyszeruen nem értettem hogy mièrt lehet ez, mert ezt eddig nem tapasztaltam
2021. szept. 30. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

"tudom butaság lessz ez az egesz"

Megválaszoltad a saját kérdésedet.

A további ostobaságokon történő elmélkedések helyett inkább tanulmányozhatnád a magyar helyesírást.

2021. szept. 30. 22:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem is az hogy érzem, vagy tudom, ki mondom,es paff mintha valami kivánság gyertyát fujtam volna ell,pl akkartam egy mellénnyt, amit esku elkepzeltem csak úgy este, másnap anyummal megyunk vásárolni, es paff ott van az a mellénny, amit pár héttel ezelőtt elképzeltem, meghát mondtam is barátnőmnek, hogy milyen lenne jó, meg hogy ilyet akkarok, de nekik is csak írtam
2021. szept. 30. 22:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Mivel németországba élek, itt vagyok óvoda óta, a sulit is itt végzem, tehát szerintem ahhoz képest elég helyesen írok, kedves okoskodó magyar😊
2021. szept. 30. 22:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Tehát vissza térve a lényegre, bármit írtam, vagy mondtam beteljesült, de ez azóta van mióta hordom ennek a lánynak a ruháját fura... de ha nem ez az egesz halott lány dolog van a dologba, akkor csak úgy simán meg érzrm a dolgokat..
2021. szept. 30. 22:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Érzem*
2021. szept. 30. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

Miért nem kívánsz magadnak sok pénzt, barátokat, kiskutyát, új pléjsztésönt, hogy nyerjen a Bréma vagy essen hasra élő adásban Laschet?

Mert egyből kiderülne, hogy nem működik a szupererőd.

2021. szept. 30. 22:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Most írok neked egy élő példát, elkezdtem mondani a barátnőmnek hogy soha nem talaltam még pénzt az utcán, majd rá 20 percre mondta anyum hogy megyünk boltba, és anyum teljesen elől volt, mikor én egyszer csak megáltam, es szó szerint elkezdtem nezni csak úgy a foldet, megyek, erre ott van a földön a fűbe 150 euro, gyors oda szóltam anyumnak hogy, talaltam penzt, ő meg mondta hogy "hogyaan?" És szó szerint anyum elment a penz mellett, pedig a szeme előtt volt..
2021. szept. 30. 22:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy kérdező?
2021. szept. 30. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!