Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi értelme élni, ha mindenki...

Girlll3 kérdése:

Mi értelme élni, ha mindenki megszívja ebben az életben?

Figyelt kérdés
Pl A híres emberek, akiknek minden megadatott a boldogsághoz, még ők is szenvednek. Nagyon jó példa erre Christopher Reeve, tehetséges és jóképű, gazdag. Aztán egyszer csak egy lovasbaleset miatt egész hátralévő életét egy kerekesszékben tölthette. A barátja Robin Williams meg öngyilkos lett, mikor megtudta, hogy gyógyíthatatlan beteg. A felesége nem dohányzott, mégis tüdőrákos lett. Szóval itt valami nagyon nem stimmel. Vannak emberek, akiknek adott lenne a boldogság, mégis ugyanolyan gyatra, szánalomra méltó élet jut és a haláluk se különb. Szerintetek mi alapján működik ez az egész rendszer?

2021. szept. 27. 12:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
nem lehet, hogy a boldogság más, mint aminek sokan elképzelik?
2021. szept. 27. 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
Drogos rappereknek biztos szivas az élet
2021. szept. 28. 05:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Isten nyugtassa elhunyt nevelőanyádat. Sokat szenvedett vagy hirtelen történt a távozása?
2021. szept. 28. 06:10
 14/17 anonim ***** válasza:
37%

Be kell járni dolgozni, megöregszünk-meggebedünk. Szóval tényleg fasza...

:/

2021. szept. 28. 06:42
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

Nemtől, én szeretem a munkámat, mármint ha szervezetten csinálok valamit. Ha valaki vagy én balfszkodok megmosolygom. 100x jobb mint elszenvedni.

Ha van időm a srácokkal osztogatni annak örülök. Ha beteg vagyok annak is (+pihenő). Ha valaminek vége annak hogy vége, mert az valami másnak, valami újnak a kezdete. Talán az elmúlás, a halál az egyetlen ami elszomorít pedig az is a természet rendje, S az élet megy tovább.

Szóval, az élet igen szr és szívás, de hogy ezt tudnod nem egyszerűbb nevetni, hogy a civilizált ember mennyire megszpatja saját magát. Miközben a tudatlan ösztönlények, S egy két bennszülött törzs, boldogan él és virul?

Nem rágódva a múlton, nem aggódva a jövőt, S nem elszenvedve a jelent?

Vagyis a boldogság nem csak egy érzés, hanem egy szemlélet.

S nem kell hozzá az hogy higyj Jézusban, Buddhában, nem kell egy Szabó Péter fannak lenned. Ők S a rájuk épülő S a hozzájuk hasonló rendszerek. Egy dolgot tanítanak. Hogy légy boldog most. Mert a boldogság nem függ igazából semmitől csak tőled. Sem a pénz, sem a siker, sem hatalom, sem az egészség sem tesz boldoggá.

Én azt mondtam magamnak annó, hogy olyan szarul érzem magam a bőrömben, hogy akár jól is érezhetném magam... tudom fszság de bejött.

Nem nem lett jobb az életem, nem világosodtam meg, maradtam az aki annyi különbséggel hogy nem szenvedek el minden szrt, mert a szemlélet változott.

2021. szept. 28. 09:57
 16/17 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, együttérzek veled! Pár éve gyakorlatilag tönkrement az életem egy váratlan dolog által elindított folyamat miatt. Pedig az addigi életem is olyan volt, amit szerintem a legtöbb ember nem kivánna magának. De ehhez a mostani életemhez képest az aranyélet volt, most így visszatekintve a régi életemre. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, megérteni, hogy vajon miért cseszett így ki a sors velem, mi szükség van ennek a szenvedéshalomnak a megtapasztalására napról napra. Jó, még ennél is lehetne rosszabb, azt is be kell látnom, de a rohadt életbe, ne mindig ebból induljunk már ki! Én csak azt szeretném, ha a régi életem jönne vissza, ami mint említettem, a legtöbb ember számára még az sem lenne irigylésre méltó. De ez sajnos nem lehetséges, hogy visszatérjen. Olyan ez az egész, mintha egy hajó, ami a régi önmagamat szimbolizálja, lassan távolodna a végtelen tengeren, és tudom, hogy már soha többé nem fogok tudni felszállni rá.
2021. szept. 28. 10:58
 17/17 anonim ***** válasza:
22%
anyám az ítéletvégrehajtó! megszült, mert megszülték! most kapja vissza amit apám ellen elkövetett! mennyit gúnyolta alázta! most többszörösen szenvedi apám betegségeit!
2021. szept. 29. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!