Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges esetleg?

Lehetséges esetleg?

Figyelt kérdés
Egyszer ki szeretném próbálni,nem tudom hogy lehetséges e esetleg vagy sem , van olyan mikor az ember meg érzi hogy az ismerősével vagy a szerettével valami baj van.arra szeretnék kilyukadni hogy ilyen módon telepátiával fel keressek egy olyan személyt akit csak láttam valahol mondjuk egy lány aki tetszik, mondjuk a felkeresés nem hangzik valami jól. Az inkább jobban hangzana hogy el érjem hogy annak az illetőnek olyan érzése támadjon hogy engem fel kell keresnie,vagy egy olyan ra gondolok mint a telefonoknál az SMS csak telepátiával tudnék üzenni ha esetleg külföldi akkor a saját nyelvén értelmezze az üzenetemet, ilyen esetleg valaha is meg történhetne ? Esetleg kaphatnék véleményeket, bővebb gondolat kifejtéseket, mert szerintem ez egy érdekes dolog (téma )
2021. szept. 26. 18:40
 1/5 Grimfox ***** válasza:
62%
Ennek sok akadálya van. Egyfelől morálisan megkérdőjelezhető, hogy az illetőt akarata ellenére készteted valamilyen cselekvésre. Ebből fakad a fő probléma. Az akarata ellen fog állni a befolyásnak. Anélkül, hogy valaha is észrevenné, hogy történt valami. Előbb kizárja a próbálkozást, mint hogy bármi különöset észlelne. Ahhoz pedig, hogy egyáltalán ilyesmit tudj küldeni, nagyon erős koncentrációra, és a megfelelő telepatikus képességre is szükséged lenne. De hogy találod meg az adott illetőt, ha nincs kapcsolatod az elméjével? Ehhez a telepátia mellett más pszichés erőfeszítésekre lenne szükséged. Összességében emberi elmével ez nem igazán lehetséges.
2021. szept. 26. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Te elmebeteg vagy,egy pszichomókus segítene..
2021. szept. 26. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Hamarabb célt érsz, ha felhívsz telón egy prostit és lehet olcsóbban is kijössz.
2021. szept. 27. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha sokáig nézel valakit az utcán, akkor lehet, hogy meg fogja kérdezni mit nézel, tök mindegy milyen nemzetiségű.

De viccet félretéve, az, hogy az ikrek meg az anyukák állítják, hogy megéreznek dolgokat, az nagyon más, mint az, hogy te egy teljesen idegennel akarsz kialakítani telepatikus kapcsolatot a semmiből. Márpedig az nem furcsa, ha egy ismerősödre meditálsz, hogy az rádír, mert az valószínű telepátia nélkül ugyanígy történt volna.

Tehát szerintem az marad, amit legfelül írtam, azt a csodát könnyű megtapasztalni, csak nem biztos, hogy pozitív lesz a "Mit nézel?" kérdés.

2021. szept. 27. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
19%

Az, hogyne.

Lehetséges a lehetetlen, vagy amúgy a lehetetlen sose lehetséges, na de mi van akkor, ha a lehetséges mégis lehetetlen lesz?

Mi lesz, ha ébredeznek az Ősatyák?

Közeleg a Gyehenna?

2021. szept. 27. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!