Hisztek a csakrákban? Volt már valami tapasztalatotok a létezésével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de érdekel a téma.
Ti hisztek a csakrák létezésében? Esetleg volt valami ehhez kapcsolódó tapasztalatotok?
2021. szept. 25. 22:23
2/7 A kérdező kommentje:
És esetleg elmesélnéd? Ha gondolod privátban is írhatsz:)
2021. szept. 25. 22:33
3/7 anonim válasza:
nekem volt hogy nem volt erő a lábamban . aztán elképzeltem, éreztem hogy az energia körbe körbe megy a hasamnál , meg a mellkasom közepén. és jobb lett
4/7 anonim válasza:
Ha már megtudod csinálni az árnyék klon technikát írj privit pls xd
5/7 anonim válasza:
Véleményem szerint ezt nem feltétlen fizikai dolognak kell felfogni, meg elvileg nem is az, de nem muszáj túlgondolni, vannak praktikái ami megoldanak dolgokat és kész.
6/7 anonim válasza:
Hozzáteszem még ugye megvan melyik csakra miért felel elvileg, na itt elég ha azzal foglalkozol, akkor szinte már pszichológiai megközelítés.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat :)
2021. szept. 26. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!