Melyek a számodra legkevésbé elfogadható, emészthető spirituális igazságok?
Az, hogy több vagyok, mint akinek hiszem magam.
Sajnos csak néha. Sze la vi.
Menny és pokol a halál után.
Maximum a halál előtt.
Bármi köztesléttel, két élet közötti állapottal kapcsolatos, mert honnan tudja?
Először mind annak tűnt. Kb. 10 hónap kemény munka van benne, de sikerült megértenem (remélem) mindent, amiről tudomásom van.
Az áttörést nálam az hozta, mikor megértettem, hogy szeretet az alapvető igazság, törvény.
Nagyon jó a kérdésed!
Hát az a baj, hogy nem is vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ezek igazságok, és nem félreértések (részben, vagy egészben). Pl. amiket a hétköznapi tapasztalat nem támaszt alá. Meg sok ellentmondás is van ezekben a spiri közhelyekben.
Most ezek jutnak hirtelen eszembe:
- Minden és mindenki "egy"
- Mi választjuk meg a szüleinket a köztes létben
- Előző életeinken múlnak a jelenlegi életkörülményeink
- Az élet igazságos, karma mindenkit utolér
- "Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel"
- Ha konfliktusod van, valaki gonoszkodik, azt te "vonzod be", neked mutat tükröt
- Meg kell bocsátani, felülemelkedni mindenen
- Női-férfi princípium
... hirtelen ezek jutottak eszembe, amiken szoktam agyalni, de még van egy csomó 😀 Jó kis téma
Hogy minden előre el van rendelve és meg van tervezve.
Hogy szabad akaratunk van.
Köszönöm mindannyiótoknak!
Hogy tervezitek (ha tervezitek) hogy a számotokra legkevésbé elfogadható spir. igazságokat mégiscsak elfogadjátok (már aki vállalta a feladatot)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!