Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez hogy lehetséges?

Ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Tudom! Tudom hogy ezt senki nem fogja elhinni, mert énse hinném ell! De hogy lehetséges az hogy amit mondok, ha jó, ha rossz, beteljesül, ha akkarom ha nem, tudom hihetetlen, es nem is baj ha nem hisziteket ell, mert ense hinném ell, de ez hogy lehet?
2021. szept. 22. 23:22
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Viccelodtem tesommal hogy mi lenne ha xy ide koltozne ilyen és ilyen okokból, kb 2 hete errol beszelunk meg viccelődunk, ma anyum es apum, oda álltak ellénk és elkezik hogy, xy ide fog koltozni, es ugyanazokbol az okokbol amiket én mondtam unokatesomnak (viccbol)
2021. szept. 22. 23:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem is az hogy ide fog költözni csak par hónapra. Akkor elkezdtem viccelődni baratnommel hogy milyen durva lenne ha a baratnom leg nagyobb elensége, ossze jonne a mostani baratjaval, es azert szakítananak ( mind ezt nevetve mondtam, es o is nevetet rajta) az elensége a baratnomnek es a baratnom volt baratja kozt van 500 km, nem ismerték egymast sehogyan, és rá 1 hétre baratnom sírva hív fell hogy osszejottek fogalma sincs hogyan. Ez azert mar nem lehet veletlen, és olyan nincs hogy direkt jott ossze a baratnom palijaval , mert nem volt kint hogy kapcsolatba vannak, semmi ilyesmi ahonnan az elensége meg tudhatta volna ezt.
2021. szept. 22. 23:28
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez miert van, amúgy tobb ilyen tortent már, es szuleim is meg lepodtek nagyon, nekik ezt nem mondtuk ell amúgy tesommal, hogy mi tobb hete errol beszélünk hogy milyen lenne ha xy itt lenne, de azert fura.. a tesom is meg en is nagyon meg lepődtünk
2021. szept. 22. 23:32
 4/13 A kérdező kommentje:
De én azt nem értem hogy miért teljesül ez be? Ha jót mondok, ha rosszat be teljesül..
2021. szept. 22. 23:32
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Jobb kérdés.

Az teljesül amit mondasz, vagy azt mondod ami teljesül?

2021. szept. 23. 07:50
 6/13 Laylah ***** válasza:
86%
Nem az teljesül, amit mondasz, hanem jók a megérzéseid, és azt mondod, ami teljesülni fog.
2021. szept. 23. 08:56
 7/13 Tudi333 ***** válasza:
62%
Igen. Megérzed, tudod mi lesz. Ennyi.
2021. szept. 23. 09:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát nem megérzem, hanem viccből mondok dolgokat, amik (soha nem tortenhetnenek meg elvileg) es mégis beteljesul barmi is legyen.
2021. szept. 23. 10:15
 9/13 Laylah ***** válasza:
62%
A megérzést nem úgy kell elképzelni, hogy megborzongasz, és akkor juj, neked most ilyen előérzeted lett.
2021. szept. 23. 11:36
 10/13 Tudi333 ***** válasza:
62%
A megérzés olyan is lehet, hogy egyszerűen csak tudod, hogy ez lesz és kész. Szerintem ezeket nem te csinálod, csak tudod, hogy ezek lesznek.
2021. szept. 23. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!