Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az ametiszt és a citrin...

Az ametiszt és a citrin ásványi karkötőket, szabad együtt hordani? Szűz csillagjegyű vagyok, mind a kettő kő ehhez a csillagjegyhez is társul. Inkább bal kezen kell hordani.

Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A kereskedelmi forgalomban levő citrinek nagy részét az ametiszt hevítésével állítják elő. Szóval, nagy eséllyel hevített ametisztet párosítod a természetessel. Létezik természetes citrin is, de az jóval drágább.
2021. szept. 14. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja. És létezik természetes ametrin is ami citrin/ametiszt keveréke.
2021. szept. 14. 12:08
 3/4 Grimfox ***** válasza:
Csak az ametrin még drágább, mert a citrinnél is ritkább. Lehet őket együtt hordani, ha jelenleg erre van szükséged, de ha egyikre a kettő közül, vagy egyikre sincs szükséged, akkor csak ékszer lesz.
2021. szept. 14. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:
48%
Az nem jó. Ha igazi erőre akarsz szert tenni egy ásvánnyal mert én szereztem vele energiát és erőt csak egyet szabad hordani és ez sem úgy megy hogy először te választod ki. Az ásvány talál meg téged amelyik rezgés formát ölti a kezedben. Ha hideget észlelsz akkor hatástalan ha meleget és bizseregsz akkor van értelme félteni hordani amíg ki nem megy az ereje. És érdemes egy ásvány ha elmegy a színe eltemetni hogy a föld alatt legyen sok ideig és ott töltse fel magát erővel az idők végeztéig. Rengeteget tudok erről, ezzel kapcsolatban tudok írni mert tapasztalt vagyok, írj ha akarsz de nem kell ha nem akarsz és ingyen segithetek ilyenben. 23 f.
2021. szept. 14. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!