Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek az élet előre...

Szerintetek az élet előre megvan írva egy "könyvben"?

Figyelt kérdés

2021. aug. 29. 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Akkor nem lenne semmi értelme itt lennünk. A karmánk alapján csak egy alapenergiával, tolóerővel születünk az előző életeink alatt átélt élmények alapján. Az, hogy mit kezdünk ezzel a tolóerővel, rajtunk múlik.
2021. aug. 29. 11:33
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Remélem hogy nem..
2021. aug. 29. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Mittomén
2021. aug. 29. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
nem. Milyen könyv lenne az? És mi lett volna a könyvnyomtatás előtt? Papírusz vagy kutyabőr? Most esetleg word fájl? Szóval nincs ilyen. Ha meg lenne, akkor ki olvasná? A teremtő szabad idejében?
2021. aug. 29. 16:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért raktam idézőjelben hogy nem szószerint értettem
2021. aug. 29. 16:25
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
Ezek szerint te nem hiszel ebben.
2021. aug. 29. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Miért nem kérdezel meg közvetlenül valakit, aki látta az élettervét? Gondolod, a gyaki népe majd "megszavazza" az igazságot? Vagy arra fogsz hallgatni, aki válasza a legszimpatikusabb?

Mit gondlosz, Kérdező, te megnézhetnéd a saját élettervedet tartalmazó könyvet? Igen? Nem? Válaszod indokold.

2021. aug. 29. 18:44
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Ne hülyítsük már! Nincs ilyesmi és kész. Mindenki szabad, a sors (szerencse, környezet, többiek stb) és a saját döntései eredménye az élete alakulása.
2021. aug. 29. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon sok "minden meg van írva" - ezt úgy értem, hogy a körülmények meghatározzák.

Ha te a csokit szereted, a spenótot meg nem, akkor a csokit fogod választani, holott szabad akaratod van, nem? Választhatnád a spenótot is.

De nem fogod.

Ugyanígy a másik ember, állat, vagy természeti erő is meghatározhatja az életed egy részét.

2021. aug. 29. 22:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Állítólag az indiai pálmalevelekben minden meg van írva. Az összes ember összes élete elejétől a végéig. Én ebben nem hiszek, de egy barátom erősködik
2021. aug. 30. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!