Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kik a transzcendentális...

Kik a transzcendentális bölcsességgel rendelkező, spirituálisan fejlett tanítók Magyarországon? Nem muszáj, hogy ismertek, népszerűek legyenek, hanem rendelkezzenek tudással, jó szándékkal. Kik ők?

Figyelt kérdés

2021. aug. 19. 17:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Vannak köztük olyanok is. De nem mindegyik az. Meg kell tanulni szétválasztani az ocsút a búzától. Én is belefutottam pár emberkébe, akiről azt hittem, hogy tanító, aztán úgy buktak el a pénz-szex-hatolom hármasában (alsó 3 csakra), hogy "öröm" volt nézni.

Pont azért nehéz hiteles tanítót találni, mert ők nem tolják magukat az előtérbe, nem yuotube-oznak, nem árulnak gyöngyöt/karkötőt/CD-t, mert már ezeket (is) lesz*rják.

2021. aug. 20. 12:18
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Furcsa lesz, de: Dopeman
2021. aug. 21. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

Én egyet sem ismerek magamon kívül transzcendentális bölcsességgel. Max hiányossal, részlegessel.

Mondanom sem kell gondolom, hogy az ismertek közül kevesen normálisak, de azok sem nagyok.

Sőt én sem tanító vagyok, csak isten egyik szolgája, aki teszi amit kell.

2021. szept. 12. 06:47
 14/16 A kérdező kommentje:

#13. Jó. Köszönöm. Lehet kérdésem hozzád? Ha igen, akkor az a kérdésem, hogy mi a véleményed a táplálkozásról és a növények-állatok-emberek-tudatos létezők szerepe ebben mi - a transzcendentális bölcsesség jegyében?

Tudsz írni erről privát üzenetben? Köszi!

2021. szept. 16. 19:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Egyik megeszi a másikat?A mindenenergia jegyében...csak ami jólesik persze..minél tudatosabb vagy annál tudatlanabb létezővel tömöd magad..

Egyébként ő ígéretes: https://www.youtube.com/channel/UCmXcJ51fdgCL2qEr7S3WlqQ

2021. dec. 14. 19:08
 16/16 anonim ***** válasza:
47%

"Nem muszáj, hogy ismertek, népszerűek legyenek"

Nem véletlenül ilyenek, burkolóznak az ismeretlenség homályába.

Viszont: amíg ők nem lépnek nyilvánosságra, titoktartási kötelezettségem nem teszi lehetővé, hogy eláruljam nevüket, feltalálási helyüket.

Ha érdemes lennél ezt tudni, tudnád, ismernéd őket te is.

2021. dec. 15. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!