Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Manifesztáció mennyire hatásos?

Manifesztáció mennyire hatásos?

Figyelt kérdés

Azt szeretném elérni, hogy a kiszemeltem rám írjon. Melyik módszerrel próbálkozzak? Mennyire hatásos a manifesztáció? Mennyi idő mire tényleg valóra válik? Tapasztalatok?

17/L

2021. aug. 14. 19:56
1 2
 11/17 SZücsöm ***** válasza:
31%

Szóval azt állítjátok hogy lényegében se a karma se a szabad akarat nem létezik.

Hisz ha bárki bármit bevonzhat ha nagyon akarja akkor az azt jelenti hogy a karmát ki lehetne védeni. + Ha a "szomszéd csajt" akarata ellenére be lehet vonzani akkor a szabad akarat is ugrott.

2021. aug. 15. 10:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Te valamit nagyon félreértettél

2021. aug. 15. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:

#11 ha a csajt sikerül bevonzanod, akkor az az ő szabad akaratából történt, mivel egy emberről van szó, nem egy tárgyról.

De én általában, ha szerelem/párkapcsolat manifesztálásáról van szó, azt szoktam tanácsolni az embereknek, hogy ne egy konkrét személyt akarjanak bevonzani (ha mondjuk valaki egy hírességbe van belezúgva, vagy egy házas emberbe, vagy olyasvalakibe, akivel egyértelműen nem működne a dolog), hanem egy BOLDOG, működő párkapcsolatot. Természetesen lehet hozzá vizualizálni egy személyt, részletesen elképzelve, hogy milyennek kell lennie (külsőleg, belsőleg), de nem kell, hogy egy konkrét létező személy lenne, akivel esetleg nem is lennél boldog, meg nem is olyan, amilyennek hiszed őt.

2021. aug. 15. 12:33
 14/17 SZücsöm ***** válasza:

13. Ez azt jelenti hogy nem működik. Legalábbis nem jobban mint az udvarlás. Ha tetszel akkor van esély ha nem akkor nincs.

Továbbá itt is van ellentmondás. Valaki azt mondja hogy teljesen legyen részletes az elképzelés(manifesztáció) te pedig azt írtad hogy a "körülírás" is elég.

Továbbá az univerzális erő hogyan tudakolja meg hogy a másik fél szeretné e a vonzást vagy nem.

És ez a tárgyi javakra vagy pl munkahelyi pozíciókra is igaz. Ezek mind véges erőforrások. Az fogja megkapni őket aki jobban akarja(manifesztál)?

Egy manifesztálási kötélhúzásról lenne szó?

Továbbá ha van 2 ember aki ugyan azt szeretné és ez az univerzális erő valhogy képes lenne hatni az esélyekre az vagy azt jelentené hogy mégis csak megtöri az egyik fél akaratát esetleg valamilyen akadályt gördít az útjába "igazságtalanul" (Sőt akár a karmát is meghazudtolva)

2021. aug. 15. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Én először szkeptikusan álltam ehhez a témához, sose hittem ilyenekben.

Viszont a tiktok feldobta nekem ezt a manifesztációt, gondoltam kipróbálom.

Volt egy tipic “nagymenő” fiú ahol lakok, tetszett nekem, viszont soha a büdös eletben egy szót se beszéltem vele. Mindegy vagy mindegy alapon kipróbáltam a 369 manifesztációt, hogy írjon rám. 3 nap múlva VÉLETLEN elküldött nekem egy ilyen gameres youtube linket, amit ugye nem nekem akart csak veletlen nekem küldte :D utána beszélgettünk sokat, viszont nem tetszett a stilusa, megutáltam, bár azóta is ír néha de lerázom.

Nekem ez a módszer nagyon bevált még párszor:

3x a neve

6x xy rám fog írni

8x xy rám írt

Aztán megint jött egy nagy szerelmem, mondjuk őt tényleg ismertem, de sose kedvelt engem, se barátilag se máshogy. Őt viszont ismertem, ismertem a stílusát, osztálytársam volt. manifesztáltam nála is, mivel az előző “veletlen rám írt” dolgot a manifesztàciómnak tudtam be. Olyanokat manifesztáltam szintén 369-be , hogy jöjjünk össze, együtt vagyunk stb. Itt már elkezdtem a witchcraftot is, arkangyalokat hívtam, ilyenek…..

1 hónappal később összejöttünk. ( a manifesztálásom után 1.5 hèttel elkezdett velem beszélgetni, később taliztunk sulin kívül, nagyon jól elvoltunk)

Összejöttünk, itt jött a karma a képbe: amint összejöttünk elmúlt a nagy szerelmem és kiszerettem belőle. Viszont ő màr-már félelmetesen szeretett, viszont én őt egyáltalán nem….. tudtam hogy ez azért van, mert nem szabad mások érzéseit befolyásolnom. Persze szakitottam vele, kiborult, sírt is, jött hogy átbasztam, addigra persze mindenkinek elmondta hogy együtt vagyunk, szóval nem volt kellemes, mivel az ő barátai nehezteltek rám ez miatt hogy összetörtem a szívét.

Szerencsere már elballagtunk 1 hónap múlva ezutan😅

Ezután újra jött valaki aki bejött nekem. Természetesen újra elkezdtem ezeket a dolgaimat… a fiú tipikus olyan volt aki észre se vett engem, de nem nagymenő, picit láthatatlan. Azelőtt is szerelmes voltam belé , de akkor még 12 évesek voltunk, akkor kioffolt :D

Igen szóval őt is probáltam magamhoz vonzani…

Végül kiszerettem belőle mert rájöttem hogy ennek a fiúnak sose fogok tetszeni.

Ezután 2 hét múlva írt nekem, hogy nem tud kiverni a fejéből, meg hogy nagyon utálja magát hogy anno 12 évesen kioffolt, meg ilyen szovegeket

Mondtam neki hogy már késő

Ezek után mélyebben beleástam magam ebbe a “boszis témába”…

Soha ne próbálja ki senki az ilyen “hókuszpókuszos” dolgokat mint én, mert a karma nagyon visszaadja. Viszont nagyon magába tud szippantani ez, sajna engem is ugye….

Gondoltam leírom az én “példám”. Szerintem ennyi véletlen nincsen 😅

(esetleg ha valaki kételkedne abban amit mondok szivesen elkuldom neki privátba a képernyőképeim és a manifesztációim )

2021. aug. 15. 15:13
 16/17 anonim ***** válasza:
77%

#14 az egész univerzum a vonzás törvénye szerint működik, tökmindegy hogy te azt tudatosan alkalmazod, vagy még nem is hallottál róla. Ha udvarolsz a csajnak és ezzel érsz el sikert, akkor is a vonzás törvénye működött.

Nem mondtam, hogy nem kell részletesen leírni az adott személyt, akit be akarunk vonzani. Nyugodtan lehet a legapróbb részleteket is megfogalmazni, akár a kinézetére, akár a viselkedésére stb vonatkozóan. Én csak azt mondtam, hogy nem biztos, hogy egy konkrét létező személyre kell ezerrel koncentrálni.

2021. aug. 16. 18:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 369es módszerrel és vizualizálással sikerült kijutnom la-ba, filmszínészetet tanulni, egyengetni a karrierem ha minden jól megy az annak megfelelő tudásmennyiség után. (már kisgyermekkoromban is ez volt az álmom.) Megmondom az őszintét tiktokon találkoztam először ezzel a fogalommal elég szkeptikusan álltam először ehhez kb mint itt azt a gyakorin szokás. De rájöttem hogy ezzel a hozzáállással nem megyek semmire. El kezdtem ilyen kis pitiségeket "manifesztálgatni" de tényleg, pl ilyeneket hogy ne legyen aznap doga, jó lenne ha aznap ez-és ez lenne a kaja a suliba stb... Hát beválltak. Lehet azzal jönni hogy amúgyis megtörténtek volna mert ezek nem akkora dolgok de én ebben hiszek. Nehéz benne hinni tudom, én ezzel a modszerrel próbaltám a hitemet megtartani és végül ez addig jutott hogy lassan de biztosan álomból valóság lesz. Visszatérve a kérdésre, Nekem kb pár hónap- de akár félévbe is telt mire idáig jutottam. nem kattogtam a céljaimon el fogadtam hogy nem tudom nem tudhatom mikor teljesül már végre be és csak bíztam az égiekben álomvilágban ragadva. Minden jót, és hajrá!
2021. aug. 22. 12:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!